Craft Kleding

Het is zeer belangrijk om tijdens het werk goed beschermd te zijn en veilige kleding te dragen, maar bij CDM bedrijfskleding denken we graag met u mee om zeker te weten dat u niets vergeet in het aanschaffen van uw veiligheidskleding! De kleding van het merk Craft biedt functionele kleding voor speciale momenten. Zo kunt u bij Craft terecht voor onderkleding in de vorm van thermokleding, om het lichaam warm te houden in koude omstandigheden. Deze onderkleding wordt als onderste laag, direct tegen het lichaam aan, gedragen, om de temperatuur van het lichaam stabiel te houden en uw lichaam te beschermen tegen extreme hitte of kou.

Bekijk alle Craft producten bij ons op de webshop!


Craft Be Active serie
De kleding uit de Craft Be Active serie, houdt uw lichaam warm en droog in matige tot koude omstandigheden. Dit is een vrij neutrale vorm van thermokleding. Werkt u in extremere omstandigheden? Dan is de Craft Be Active Extreme serie misschien meer iets voor u.

Craft Be Active Extreme serie
Deze serie reguleert en stabiliseert uw lichaamstemperatuur als u blootgesteld wordt aan koude omstandigheden. Dit is zeer belangrijk, want als uw lichaamstemperatuur gezond blijft, kunt u beter functioneren tijdens het werk en beschermt u uw lichaam optimaal. 

Craft Stay Cool serie
De meeste mensen dragen thermokleding of onderkleding om warm te blijven in zeer koude omstandigheden, maar het kan ook zijn dat u juist op zoek bent naar kleding om uw lichaam koel te houden in warme omstandigheden. De kleding uit de Craft Stay Cool serie is ideaal tijdens indoortrainingen, zoals spinning of fitness. Deze kleding is ontworpen om uw lichaamstemperatuur koel te houden, zodat u voldoende verkoeling hebt tijdens uw activiteiten.

Craft Keep Warm Serie

Deze serie is ideaal tijdens de wintersport, tijdens het schaatsen of gewoon tijdens zeer koude dagen, maar ook essentieel tijdens werkzaamheden in extreme kou.

Overige producten van Craft
Naast thermokleding kunt u bij Craft ook terecht voor compressiekleding, fietskleding en hardloopkleding. De kleding van Craft is er in vele soorten en maten; voor iedereen een ander model. Bekijk daarom ons assortiment van Craft en kies de kleding uit die goed bij u past.

Nog vragen? Mail, bel ons op: 0348-890408. Wij zitten klaar om voor u in actie te springen.