Craft Kleding

Craft kleding is ontworpen door Anders Bengtsson in 1973, die een fanatieke sporter was in het koude klimaat van het noorden van Zweden. Het begon met het idee dat hij warm ondergoed wilde die ook tijdens grote inspanning zijn warmte behield. Na een lang onderzoek bedacht hij de beste manier om ondergoed te maken die extreme kou kon weren én waarin je ook kon sporten. Zo is craft kleding ontstaan. De unieke weving van het materiaal is wat kenmerkend is voor Craft kleding. Het voert transipratievocht snel af waardoor je warm blijft en betere prestaties kunt leveren. Aanvankelijk bedoeld voor atleten werd het succes van Craft kleding al snel opgepikt door overige beroepsgroepen, onder andere: piloten, bergbeklimmers en ander outdoor liefhebbers.

Craft Werkkleding

Craft kleding ; Niet alleen voor topsporters

Na de successen van de jaren zeventig is er veel veranderd aan Craft kleding, maar de unieke kenmerken blijven de kracht van de hoge kwaliteit en deze kenmerken worden dagelijks door de medewerkers van Craft kleding getest. Nog voor de lunch rent een groepje collega's een snelle 5 of 10 km waarna de Craft kleding wordt afgeleverd in het research lab voor evaluatie. Ook jij kunt de Craft kleding ervaren van Anders Bengtsson. Inmiddels kun je niet alleen prima ondergoed van Craft kleding krijgen, maar ook uitstekende jassen, broeken en zelfs sokken. Daarmee is de collectie zeer uitgebreid geworden en kun je altijd een passend item vinden om nog beter te presteren in jouw favoriete sport. Misschien zoek je niet alleen ondergoed of een sportbroek, maar wil je ook graag warme handen of voeten. Dan kun je bijvoorbeeld in de sub categorie handschoenen ook items uit de collectie van Craft kleding vinden. Kijk gerust even rond want de keuze is ruim. Wat je ook kiest je zult ervan overtuigd raken dat Craft kleding ook bij jou past. Veel plezier met shoppen!


Craft Be Active serie
De kleding uit de Craft Be Active serie, houdt uw lichaam warm en droog in matige tot koude omstandigheden. Dit is een vrij neutrale vorm van thermokleding. Werkt u in extremere omstandigheden? Dan is de Craft Be Active Extreme serie misschien meer iets voor u.

Craft Be Active Extreme serie
Deze serie reguleert en stabiliseert uw lichaamstemperatuur als u blootgesteld wordt aan koude omstandigheden. Dit is zeer belangrijk, want als uw lichaamstemperatuur gezond blijft, kunt u beter functioneren tijdens het werk en beschermt u uw lichaam optimaal. 

Craft Stay Cool serie
De meeste mensen dragen thermokleding of onderkleding om warm te blijven in zeer koude omstandigheden, maar het kan ook zijn dat u juist op zoek bent naar kleding om uw lichaam koel te houden in warme omstandigheden. De kleding uit de Craft Stay Cool serie is ideaal tijdens indoortrainingen, zoals spinning of fitness. Deze kleding is ontworpen om uw lichaamstemperatuur koel te houden, zodat u voldoende verkoeling hebt tijdens uw activiteiten.

Craft Keep Warm Serie

Deze serie is ideaal tijdens de wintersport, tijdens het schaatsen of gewoon tijdens zeer koude dagen, maar ook essentieel tijdens werkzaamheden in extreme kou.

Overige producten van Craft
Naast thermokleding kunt u bij Craft ook terecht voor compressiekleding, fietskleding en hardloopkleding. De kleding van Craft is er in vele soorten en maten; voor iedereen een ander model. Bekijk daarom ons assortiment van Craft en kies de kleding uit die goed bij u past.

Nog vragen? Mail, bel ons op: 0348-890408. Wij zitten klaar om voor u in actie te springen.

Contact