15% kassakorting op A-L-L-E-S!

Dassy

Dassy LogoEen relatief nieuwe naam in de wereld van de werkkleding is Dassy. Ook al begon deze naam pas in 2007 te verschijnen, toch schuilt er een geschiedenis achter van ruim 40 jaar ontwerpen en produceren van bedrijfskleding. De rijke ervaring die de mensen achter dit Belgische merk in die periode opdeden, is nu gebundeld en gericht op één duidelijk doel: de uitoefening van uw dagelijkse werk veiliger en praktischer maken. De naam Dassy is dan ook synoniem met een combinatie van comfort en functionaliteit. Wie zich eenmaal in kleding van dit merk steekt, wil al snel niets anders meer om het lijf hebben.

Dassy Werkkleding

Dassy Werkschoenen

Dassy Maattabel

Hoge kwaliteit van Dassy Werkkleding

Dassy laat niets aan het toeval over. Van het ontwerp tot de logistiek zijn onze zuiderburen compleet in controle van het productieproces. Er wordt niet uitbesteed naar kleermakers in exotische landen, maar Dassy fabriceert in eigen huis en zorgt er zo voor dat elk kledingstuk aan de strenge Europese veiligheidsvoorschriften voldoet. Dit maakt het ook mogelijk dat het merk snel aan grote orders kan voldoen.

In relatief korte tijd heeft Dassy zich een flink marktaandeel toegeëigend. Dankzij de focus op kwaliteit weet Dassy steeds meer bedrijven te interesseren voor zijn collecties. Ten tijde van het schrijven van dit stuk (2015) is Dassy in 17 landen actief, maar dankzij het nieuwe hoofdkantoor met meer dan 6.000 m2 opslagruimte, is er ruimte voor nog veel meer groei.

Benieuwd naar de superieure kwaliteit van Dassy’s werkkleding? Bij CDM Bedrijfskleding vindt u een groot aantal kledingstukken van dit topmerk: jassen, (vlamvertragende) broeken en overalls. Neem de tijd en vergelijk de beschikbare modellen op uw gemak. Indien gewenst kunnen wij ze van uw bedrijfsnaam of -logo voorzien. Wij kijken ernaar uit om uw Dassy-werkkleding in te pakken. Nog vragen? Mail, bel of plaats door middel van de chat rechts onder een vraag.

Contact