15% kassakorting op A-L-L-E-S!

Emma

Het Nederlandse merk Emma is al meer dan 80 jaar actief in de productie van werkschoenen. Het begon allemaal met een initiatief van De Nederlandse Staatsmijnen (DNS) om voormalige mijnwerkers weer aan werk te helpen. Aanvankelijk richtten deze ex-mijnwerkers zich uitsluitend op het repareren van schoenen, maar al gauw werd de productie van nieuwe veiligheidsschoenen aan hun takenpakket toegevoegd. Niet alleen in de mijnen, maar ook in andere takken van zware industrie zijn de schoenen van Emma tegenwoordig bijzonder populair.

Emma Werkschoenen

Emma Werklaarzen

Kwaliteit en veiligheid

Vakmanschap is misschien wel het beste woord om de Emma-schoenen mee te omschrijven. Ze worden met de hand meervoudig gestikt waardoor ze langer meegaan en gedurende hun complete levensduur comfortabel blijven. Daarnaast voldoen ze aan de strenge Europese veiligheidsnormen. Emma voert strenge tests uit om de kwaliteit en de veiligheid van haar werkschoenen te waarborgen. Het resultaat? Hoge werkschoenen en lage werkschoenen die jarenlang meegaan en zelfs onder de zwaarste omstandigheden optimaal presteren.

Bestel uw Emma-veiligheidsschoenen online

CDM bedrijfskleding is een van de grootste webwinkels op het gebied van werkkleding. Ook voor werkschoenen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn er trots op de schoenen van Emma in ons assortiment te mogen hebben. Neem daarom de tijd om de verschillende modellen te bekijken en te vergelijken. Wanneer u uw keuze eenmaal hebt gemaakt, is bestellen heel eenvoudig.

Altijd goed geprijsd bij CDM

CDM bedrijfskleding probeert altijd om de prijzen scherp te houden. U betaald op een veilige SSL Gecertificeerde pagina, Ook is het mogelijk om achteraf de producten te betalen. Profiteer meteen van uw bezoek aan deze site en plaats uw bestelling; wij staan klaar om voor u in actie te springen. Nog vragen? Mail, bel of plaats door middel van de chat rechtsonder een vraag.

Contact