15% kassakorting op A-L-L-E-S!

Grisport veiligheidsschoenen en laarzen

Grisport WerkschoenenHet Italiaanse merk Grisport begon in 1977 als fabrikant van wandel- en bergschoenen, waarbij de aanvankelijke focus op comfort was. In de loop der jaren zijn er werkschoenen en werklaarzen aan de catalogus toegevoegd. Ook volgt het merk de technologische ontwikkelingen op de voet, wat resulteert in degelijk schoeisel voor werk en vrije tijd. Bij CDM Bedrijfskleding voeren wij de professionele schoenen en laarzen van Grisport.

Grisport Maattabel

Bekijk de Grisport Maattabel voor werkschoenen en werklaarzen.

Grisport Werkkleding

Grisport Werkschoenen

Grisport Werklaarzen

Grisport werkschoenen

Veiligheid en comfort zijn belangrijk als u acht uur per dag (of langer) in de weer bent. Grisport weet beide waarden te combineren in stevige werkschoenen die er ook nog eens goed uitzien. De Grisport werkschoenen voldoen aan de strengste Europese normeringen en zijn voorzien van de CE- en S3-keurmerken, die duurzaamheid en veiligheid garanderen.

De werkschoenen van Grisport zijn in allerlei modellen verkrijgbaar: laag voor optimale bewegingsvrijheid en hoog voor maximale bescherming. Ook bestaan er halfhoge modellen. Met keuze uit tientallen betaalbare werkschoenen is Grisport de logische keuze voor professionals in alle denkbare branches. Populair zijn de Grisport 803 (hoog model) en de Grisport 801 (laag model). En heeft u de kwalitatief hoogwaardige Grisport werklaarzen al ontdekt?

Grisport werklaarzen

Behalve Grisport werkschoenen vindt u bij ons ook werklaarzen van dit Italiaanse topmerk. Wij vertelden u al eerder dat Grisport zijn wortels in de Alpen en Apennijnen heeft. De ervaringen die het merk opdeed op de bergpaden zijn goed van pas gekomen bij de ontwikkeling van professioneel schoeisel, waaronder laarzen.

De Grisport werklaarzen kenmerken zich door een uitstekende combinatie van veiligheid comfort. Denk hierbij aan een voering van imitatiewol, die de voeten prettig warm houdt. Maar ook aan stalen neuzen en Kevlar tussenzolen voor maximale bescherming. Uiteraard zijn alle laarzen waterdicht en hittebestendig, wat ze geschikt maken voor gebruik in allerlei takken van industrie. De bekentste werklaarzen zijn de Grisport 70249C (wol uitvoering) en de Grisport 70299. Bekijk hier ons assortiment en bestel uw Grisport werklaarzen in de gewenste maat.

Duurzame werkschoenen en werklaarzen

Grisport fabriek Italië Door een investering van €8.000.000 heeft Grisport de groenste fabriek van Europa verkregen. De fabriek heeft een oppervlakte van 30.000 vierkante meter voorzien van zonnepanelen. Totaal zijn er 10.600 zonnepanelen geplaatst die 1,4 Megawatt aan energie produceren. Om een vergelijking te geven zouden 540 eensgezinswoningen van 4 personenen van energie kunnen worden voorzien. Dit levert in 20 jaar een besparing op van 48 ton giftig afval, en per jaar een vermindering van 1.000 ton CO2 afval.

De Grisports fabriek in Italië is gevestigd in Asolo, in het gebied genaamd Treviso, dat ligt in het noorden van Italie aan de voet van de beroemde Dolomieten gebergte. Het gebergte grenst aan Italië, Oostenrijk en Zwtiserland.

Contact