15% kassakorting op A-L-L-E-S!

Jobman

Jobman WorkwearVan alle merken die u bij CDM Bedrijfskleding vindt, is Jobman één van de grootste. In onze webwinkel met kleding voor professionals uit allerlei branches vindt u tientallen modellen broeken, jassen en overalls. Stuk voor stuk voldoen deze aan de strikte Europese veiligheidsvoorschriften, terwijl ze de verwachtingen van professionals in allerlei werkgebieden overtreffen.

Het Zweedse merk Jobman bestaat al meer dan 40 jaar. De makers zijn trots op zoveel ervaring en drukken u op het hart dat alle producten in de best mogelijke omgeving zijn getest: het dagelijks leven – het werkveld. Zo zijn de producten stukje bij beetje aangepast tot een buitengewone mate van perfectie is bereikt. Geen wonder dat veel organisaties kiezen voor de functionaliteit en het comfort van Jobman werkkleding.

Jobman producten

Jobman Werkkleding

Jobman soorten kleding

JOBMAN heeft het assortiment verdeeld in drie prestatieniveaus om u te helpen met het vinden van de juiste kleding. De niveaus, genaamd Functioneel, Technisch en Advanced, zijn optimaal uitgebalanceerd ten aanzien van functionaliteit, prestatie en prijs. Alles om u goed gekleed, veilig en vooral comfortabel te voelen op de werkvloer. Ieder beroep heeft zijn uitdagingen en specifieke eisen. JOBMAN werkt nauw samen met klanten uit alle vakgebieden, om te luisteren, te leren en vervolgens de ontwikkeling van werkkleding te optimaliseren aan hun eisen.

  • FUNCTIONAL. Onze functionele kleding is ontwikkeld voor beroepen waarbij comfort belangrijker is dan het dragen van gereedschappen. Geschikt als u binnen werkt of in een voertuig zit. JOBMAN Functionele werkkleding is een categorie met professionele, praktische en goed uitziende kleding die bescherming biedt wanneer dat nodig is. De kleding is flexibel en heeft een professionele uitstraling.
  • TECHNICAL. Technische werkkleding is voor professionals die gereedschap dragen tijdens hun werk en daarbij bescherming nodig hebben. Als u zowel binnen als buiten werkt, elektrisch- en handgereedschap nodig heeft en als u niet bang bent om vies te worden, is de TECHNICAL categorie heel geschikt voor u. Jobmans technische werkkleding biedt bescherming en veel slimme oplossingen waarmee u al het benodigde gereedschap bij u kunt dragen. De kleding biedt het comfort wat u nodig heeft gedurende de hele dag.
  • ADVANCED. Advanced kleding van JOBMAN is voor professionals met zwaardere werkomstandigheden die tijdens hun werk worden geconforteerd met uitdagingen als; scherp gereedschap en vuil. De Advanced collectie heeft het hoogste niveau van bescherming en functionaliteit en heeft slimme oplossingen voor het dragen van diverse gereedschappen. De kleding is gemaakt van comfortabele, slijtvaste materialen die u droog en veilig houden.
Contact