Wij hebben een echte winkel

In onze winkel in Montfoort hebben wij een selectie staan van ons totale assortiment. Wilt u graag producten passen, testen of bekijken? Kom dan gerust bij ons langs. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste kleding. U bent van harte welkom op de Waardsedijk Oost 8-12 in Montfoort. 

 

Winkel van CDM Bedrijfskleding in Montfoort

Ons adres

CDM-bedrijfskleding

Waardsedijk Oost 8

3417 XJ Montfoort

Telefoon: 0348 890 408

 

Openingstijden:

Maandag 09:30-17:00 Vrijdag 09:30-17:00
Dinsdag 09:30-17:00 Zaterdag gesloten
Woensdag 09:30-17:00 Zondag gesloten
Donderdag 09:30-17:00

 

Heeft u vragen over uw bestelling dan kunt u ons contacten via: 

E-mail: vragen@cdm-bedrijfskleding.nl

Telefoonummer 0348 890 408Levering in Nederland en België Wanneer kan ik mijn pakketje verwachten?

Bij ieder product in de webshop staat de levertijd aangegeven. Wanneer we het product op voorraad hebben in onze winkel in Montfoort, verwachten wij, dat wanneer u op een werkdag uw artikel vóór 11:00 uur 's ochtends besteld dat wij het nog die zelfde dag naar u verzenden.

Pijltje Meer informatie over levering

 

bestellen Bestellen eenvoudig en veilig

Hoe kan ik een bestelling plaatsen in deze webshop?

Bij CDM Shop kunt u eenvoudig een artikel zoeken in online bestellen. Wij leggen u uit hoe u in tien stappen een order kunt plaatsen.

Pijltje In 10 stappen uw bestelling plaatsen

betalen Betaalmogelijkheden

BIj CDM schop kunt u op verschillende manier afrekenen. U kunt online afrekenen via iDeal, Paypal Visa en Mastercard. U kunt ook online betalen met Mister Cash voor bestellingen vanuit België. Het is ook mogelijk om per bankoverschijving te betalen.

Pijltje Meer informatie over onze betaalmethoden

Werkkleding laten drukken met heatpress Bedrukken van werkkleding

Het bedrukken van werkkleding is een zeer populaire manier om logo’s of slogans zichtbaar op kleding te plaatsen. Het voordeel van bedrukken is dat het een zeer goedkope manier is om logo’s op kleding te plaatsen. Bovendien heeft bedrukte kleding een hoog draagcomfort en zijn kleine letters of tekens vaak beter zichtbaar bij bedrukken dan bij borduren. Heeft u kleding die u wilt laten bedrukken? Geen punt! Wij bedrukken logo’s en slogans op uw bedrijfskleding. Wilt u liever een logo laten borduren op uw kleding? Ook dan helpen wij u graag verder! U kunt online offerte opvragen voor het bedrukken van uw werkkleding.

Pijltje Meer informatie over het bedrukken van werkkleding

retour Retourneren van artikelen

Het kan misschien voorkomen dat u een andere maat nodig heeft of dat het product toch niet aan de verwachting voldoet. U kunt heeft dan 14 dagen bedenktijd om uw product te retourneren. U mag het product retourneren zonder een reden op te geven. U leest op de pagina retourneren hoe dit in zijn werk gaat.

Pijltje Meer informatie over retourneren

Contact