M-Safe

Het merk M-Safe is een private label van de Nederlandse groothandel Majestic, die gespecialiseerd is in Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM). Majestic importeert allerlei PBM-merken en is dus goed bekend met de unieke kenmerken van ieder merk. Ditheeft geresulteerd in meerdere eigen productlijnen die met de beste namen kunnen concurreren. M-Safe is hier dus één van en wij bij CDM Bedrijfskleding zijn er trots op dit topmerk te mogen voeren. Behalve kwaliteit, staat M-Safe bekend om zijn bijzonder schappelijke prijzen.

M-safe Werkkleding

M-safe Werkschoenen

M-safe Werklaarzen

M-safe PBM

M-Safe veiligheidsbrillen

U heeft maar één paar ogen, dus daar bent u zuinig op. Vooral wanneer u met rondvliegende of afspattende deeltjes werkt, is bescherming van uw ogen wenselijk. Helaas vinden er nog ieder jaar ongevallen plaats waardoor gedeeltelijk of geheel verlies van het gezichtsvermogen plaatsvindt. Meestal konden deze ongevallen voorkomen worden door simpele veiligheidsmaatregelen te nemen.

Met de veiligheidsbrillen van M-Safe biedt u uw ogen (en die van uw medewerkers) de nodige bescherming. Zoals we hierboven al opmerkten is M-Safe een gerenommeerd merk, dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft. En dat is prettig wanneer het om bescherming van zoiets belangrijks als uw eigen ogen gaat. 

M-Safe veiligheidshelmen

CDM Bedrijfskleding is uw one-stop shop voor bedrijfskleding, werkschoenen en PBM. Naast M-Safe veiligheidsbrillen bieden wij ook veiligheidshelmen van M-Safe. Net als bij alle andere producten in onze webwinkel geldt op de M-Safe veiligheidshelmen een laagste-prijsgarantie. Die garantie verzekert u ervan dat u nergens minder betaalt dan bij ons. Komt u toch ergens een lagere prijs tegen, stuur ons dan een mailtje. Wij verlagen onze prijs dan onmiddellijk.

M-Safe gehoorbescherming

Werkt u in de buurt van lawaaiige machines, dan zult u behoefte aan gehoorbescherming hebben. M-Safe biedt ook dit type PBM in zijn collectie. De M-Safe oorkappen bestaan met hoofdbeugels of met helmbevestiging. Bekijk hier onze producten van M-Safe en plaats uw bestelling veilig online.

Contact