10% kassakorting op alle Winterjassen

Oxxa

Werkt u met olie en vet? Moeten uw medewerkers scherpe materialen en gereedschappen vasthouden? Afval of juist zeer hete onderdelen? In al deze situaties dienen de handen goed beschermd te worden. Wat dat betreft zit u met Oxxa wel goed. Dit merk gebruikt het sterkste materiaal dat beschikbaar is voor synthetische handschoenen, Armor Skin. De vingers zijn voorgevormd, waardoor de handschoenen bijzonder comfortabel zijn. En dat is belangrijk wanneer ze hele werkdagen worden gedragen.

Oxxa handschoenen combineren comfort en goede bescherming met een mooi uiterlijk. Geen wonder dat ze zo populair zijn in verschillende takken van industrie. Voeg daar de prettig lage prijzen aan toe en de keuze voor Oxxa handschoenen is een logische. Bij CDM Bedrijfskleding vindt u vele modellen van dit topmerk, zodat u ongetwijfeld het paar handschoenen vindt dat bij uw werkzaamheden past.

Ook als het om andere werkkleding en Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM) gaat dan Oxxa handschoenen, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden allerlei kleding voor de serieuze professional. Deze werkkleren voldoen aan de strengste veiligheidseisen. Hetzelfde geldt trouwens voor de betrouwbare veiligheidsschoenen op de . Profiteer bij uw bestelling van Oxxa werkhandschoenen dan ook van uw bezoek aan onze webwinkel en completeer de professionele garderobe van uw collega’s. Hieronder geven wij u twee prima redenen om bij CDM Bedrijfskleding te bestellen.

Oxxa PBM

Contact