10% korting op Printer Werkkleding met kortingscode: printer

Redbrick

RedbrickWie zegt dat een veiligheidsschoen vooral functioneel moet zijn, heeft de collectie van Redbrick nog niet ontdekt. Dit Nederlandse merk zet de wereld van de bedrijfsschoenen op zijn kop met verrassende modellen in een casual of formele stijl. Zowel voor het personeel in de frontlinie als het management biedt Redbrick gepast schoeisel.

Redbrick Categorieën

Redbrick Maattabel

Bepaal uw juiste redbrick werkschoenmaat aan de hand van onze Redbrick Maattabel

Veiligheidsschoenen in de vorm van sneakers

Veilig? Reken maar. Stijlvol? Check. Redbrick heeft bereikt wat andere merken niet voor mogelijk hielden: het combineren van looks en prestaties. Neem bijvoorbeeld de Freerunner-lijn. Onder wat op het eerste oog normale sneakers zijn, gaan de nieuwste technieken en veiligheidsmaatregelen schuil. Met Redbricks aan uw voeten bent u beschermd tegen schokken, water en zware voorwerpen. Ideaal voor monteurs, maar ook een modieuze keuze voor bouwvakkers en agrariërs.

Dankzij kevlar en composieten is het gewicht van deze schoenen verrassend laag, wat een maximale bewegingsvrijheid garandeert. Alle Redbricks, dus zowel de hoge als de lage modellen, zijn S3-gecertificeerd. Met de Freerunners krijgen uw organisatie en u een verfrissend imago: dat van een hip bedrijf dat stijl en dynamiek op prijs stelt, maar tegelijkertijd belang hecht aan veiligheid en comfort.

Classic: veiligheidsschoenen voor managers

Als leidinggevende bent u net zo vaak in het kantoor of de vergaderzaal als in het veld te vinden. Dat vraagt om het beste van twee werelden: stijl en veiligheid. Met de Classic-serie weet Redbrick aan beide eisen te voldoen. De klassieke uitstraling past goed bij een formele setting, terwijl ook hier de S3-certificering de veiligheid van voeten en tenen waarborgt. Bekijk alle modellen in onze webwinkel en plaats eenvoudig uw bestelling.

Is uw keuze op één van de modellen Redbrick-schoenen gevallen? Profiteer dan van uw bezoek aan deze webwinkel en bestel meteen. Reken veilig af voor uw bestelling via een bankoverschrijving (iDEAL). Prettig om te weten: u betaalt boven de 3 35 euro geen verzendkosten.

Contact