Safety Jogger werkschoenen en werklaarzen

Bij de dagelijkse werkzaamheden zijn warme en goed beschermde voeten een basisvoorwaarde. Niet zozeer voor mensen die achter een bureau werken, maar vooral voor bouwvakkers en ingenieurs die volop in beweging zijn en geregeld in de buitenlucht te vinden zijn. Wat dat betreft is het merk Safety Jogger een interessante naam. Dit gerespecteerde merk uit België heeft een grote catalogus aan veiligheidsschoenen, sokken en handschoenen. In de webwinkel van CDM Bedrijfskleding vindt u vele producten van dit topmerk. Neem uw tijd om ze te bekijken en klik op een model voor meer informatie over de kleuren, maten, eigenschappen en materialen.

Safety Jogger Werkkleding

Safety Jogger Werkschoenen

Safety Jogger Werklaarzen

Veiligheid en comfort

Voor Safety Jogger zijn twee dingen van groot belang: veiligheid en draagcomfort. Wat die veiligheid betreft, voldoen de werkschoenen van Safety Jogger aan de strengste internationale eisen, zoals de verschillende S-labels. Dankzij de nieuwste technologieën en materialen bieden deze werkschoenen ook voldoende steun en een hoog comfort. Dit topmerk maakt het mogelijk dat u voor de juiste werkzaamheden altijd de perfecte schoen vindt.

Betaalbare stijl

De schoenen van Safety Jogger worden in enorme aantallen gemaakt. Het schaalvoordeel werkt door in de prijs, die concurrerend is en daarom erg interessant is voor bedrijven die al hun medewerkers van nieuwe veiligheidsschoenen willen voorzien. Maar u hoeft echt niet tientallen paren schoenen bij CDM Bedrijfskleding te bestellen; hoeveel producten u ook in onze webwinkel koopt, u betaalt u boven de 75 euro nooit verzendkosten.

Altijd goed geprijsd bij CDM Bedrijfskleding

CDM bedrijfskleding probeert altijd om de prijzen scherp te houden. U betaald op een veilige SSL Gecertificeerde pagina, via IDEAL of Paypal ook is het mogelijk om achteraf de producten te betalen. Profiteer meteen van uw bezoek aan deze site en plaats uw bestelling; wij staan klaar om voor u in actie te springen.

Bekijk alle Safety jogger werkschoenen

Informatie over het bedrijf Safety Jogger

Het merk Safety Jogger is een groot international merk dat al bestaat sinds 2001. Dit merk is onderdeel van de Cortina Group. Het bedrijf verkocht zo'n 25 miljoen paar schoenen en is daarmee éen van Europa's grootste verdelers. Het merk heeft al meer dan vijftig jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van schoenen.

 

 

Contact