Sika

Met een historie die meer dan 100 jaar terugvoert, is Sika een gerespecteerd merk in de wereld van de bedrijfskleding. Deze Deense fabrikant heeft zich helemaal toegelegd op schoeisel voor de werkende mens, waarbij draagcomfort en duurzaamheid van groot belang is. Sika’s voldoen aan de strengste Europese normen, waardoor ze ook nog eens bijzonder veilig zijn. U ziet ze terug aan de voeten van professionals in de zorg, de bouw, de metaalbewerking, de transport, in laboratoria en drogisterijen, in restaurants en in de schoonmaak-industrie. De Sika-klompschoenen kunnen dan ook niet in het assortiment van CDM Bedrijfskleding ontbreken.

Sika Klompen

Sika klompen: praktisch en comfortabel

Nederlanders en klompen kunnen prima met elkaar door één deur. Wat dat betreft is de Nederlandse markt ideaal voor dit Deense merk. Sika maakt namelijk vooral klompen. Geen houten klompen zoals we die in Volendam zien, maar klompen-nieuwe-stijl: een combinatie van leer en hout, met een antislip PU-coating die de klompschoenen meteen waterafstotend maakt. Hierdoor zijn de klompschoenen van uitstekende kwaliteit en gaan ze, zelfs bij dagelijks gebruik, gemakkelijk jaren mee.

Voor dat dagelijkse gebruik dienen de klompen van Sika natuurlijk wel comfortabel te zijn. En reken maar dat ze dat zijn. Behalve dat ze lichtgewicht zijn, hebben Sika klompen een perfecte pasvorm. Ook aan de warmte- en vochtafvoer is gedacht. De klompen zijn beschikbaar in safety-modellen (zwart) en non-safety modellen (wit) in de maten 35-47.

Sika denkt aan alle details. Zo is het leer aan de binnenzool gelast omdat nietjes voor roest en vuilophoping kunnen zorgen. En dat is natuurlijk niet gewenst in hygiënische omstandigheden. De Sika Comfort-modellen zijn voorzien van een houten binnenzool, terwijl de Sika Flex-klompen van een Texon binnenzool zijn voorzien, die antistatisch en vochtabsorberend is.

Contact