Sixton

SixtonHet Italiaanse merk Sixton, dat in feite een afkorting van de volledige merknaam Sixton Peak is, is al meer dan 25 jaar een gerenommeerde naam als het om veiligheidsschoenen gaat. In Padova ontwerpt én fabriceert dit merk mooi en tegelijkertijd praktisch schoeisel voor professionals in alle takken van industrie. Door de uitgebreide aandacht die de mensen achter Sixton Peak in hun creaties steken, behoren de schoenen tot de beste van hun soort. Het merk maakt gebruik van een hoge kwaliteit materialen (vaak high-tech) en gebruikt de modernste productietechnieken. Het resultaat? Schoenen en laarzen die er mooi uitzien, aan de strengste eisen voldoen en vooral lang meegaan.

CDM Bedrijfskleding is er trots op de collectie van Sixton Peak te mogen voeren.

Sixton Werkschoenen

Sixton Werklaarzen

Sixton Klompen

Sixton Maattabel

Vind uw juiste Sixton werkschoen of werklaars maat aan de hand van onze Sixton Maattabel.

Sixton Werklaarzen

Wanneer u regelmatig in op een natte of drassige ondergrond werkt, is een goede bescherming van de voeten wenselijk. Sixton beantwoordt aan de vraag om waterdichte en warme voetmode met verschillende flexibele werklaarzen, waaronder de Montana, de Moncenisio en de Molveno. Stuk voor stuk S3-goedgekeurd dus ook prima geschikt voor bijvoorbeeld de bouw en de offshore-industrie.

Sixton Werkschoenen

Behalve werklaarzen maakt Sixton Peak werkschoenen. Zoals het een Italiaans merk betaamt, besteden de makers veel tijd aan de uitstraling van de schoenen. Het resultaat zijn verrassend sportieve werkschoenen, die toch aan de strenge Europese veiligheidseisen voldoen. Bekijk ze op uw gemak in de webwinkel van CDM Bedrijfskleding en plaats uw bestelling eenvoudig vanaf uw werkplek. Wij rekenen boven de 75 euro geen verzendkosten en bieden een goede prijsgarantie. Heeft u vragen over een Sixton werklaars of werkschoen, u kunt ons bellen, of via de chat rechts onder een vraag te stellen.

Contact