Strövels werkklompen

Het van oorsprong Zweedse merk Strövels heeft zijn roots in het plaatsje Strövelstorp, dat pal aan het Kattegat ligt. Hier zag een bijzondere instapklomp het levenslicht: een exemplaar dat gemaakt was van leer en hout. Daarnaast maakt Strövels tegenwoordig PU-klompen.

De goede pasvorm en de bijzondere combinatie van materialen maakten de Zweedse klomp vrijwel meteen tot een hit. Vooral als werkschoen is hij niet meer weg te denken uit de agrarische sector, de industrie en de zorg. Als specialist in werkschoenen kunnen de Strövels klompen natuurlijk niet in ons assortiment ontbreken.

Strövels Klompen

Stijlvolle en functionele werkklompen

De instappers van Strövels trekt u makkelijk aan en zijn prima geschikt voor dagelijks gebruik, zo comfortabel zijn ze. Geen wonder dat ze zo populair zo geworden in branches waarin veel gestaan en gelopen wordt. De Strövel-klompen zijn beschikbaar in de kleuren wit, bruin en zwart. Kies uit een klassiek model dat van hout en leer is gemaakt, of ga voor een PU-klomp met fluisterzool. Over die PU-klompen gesproken: de riemen zijn vervangen door de nog comfortabeler polster, wat resulteert in een lichtgewicht werkklomp met een hoge slijtageweerstand.

Specialisten in werkklompen en werkschoenen

Behalve Strövels-klompen vindt u nog veel meer soorten werkschoenen in onze webwinkel. Neemt u dan ook rustig de tijd en voeg de gewenste producten eenvoudig aan uw virtuele winkelwagentje toe. Bij CDM Bedrijfskleding betaalt u gemakkelijk en via een beveiligde verbinding. En de verzendkosten? Daar doen we niet aan. Inderdaad: de verzending van ons magazijn naar uw kantoor is geheel gratis.

Goede prijzen

Wij zijn er trots op het merk Strövels te mogen voeren. Sterker nog, we hebben stevig onderhandeld met de vriendelijke Zweden, wat in aantrekkelijke prijzen resulteert.
Vragen? Ons telefoonnummer is 0348-890408 of mail naar vragen@cdm-bedrijfskleding.nl

Contact