Tricorp werd in het jaar 2000 opgericht, maar dit Nederlandse merk heeft in feite een veel langere historie. Tricorp ontstond namelijk uit meerdere kledingmerken en hun werknemers. Door de handen ineen te slaan werd een bijzonder veelzijdig merk van werkkleding geboren. Met een collectie die uit breigoed en weefgoed bestaat, is Tricorp de eerste Nederlandse producent van werkkleding die zowel in onderkleding als in bovenkleding is gespecialiseerd. 

De werkkleding van Tricorp wordt voor allerlei takken van industrie gemaakt: bijvoorbeeld bouw en industrie, transport en onderhoud, schilders en stukadoors, en groenvoorziening. Daarnaast produceert dit topmerk high visibility-kleding voor wie met het verkeer te maken heeft, en stijlvolle corporate kleding voor dames.

Tricorp Categorieën

Maatschappelijk verantwoord

Tricorp maakt zijn kleding voor het grootste gedeelte in het Verre Oosten en Europa. Bij de productie houdt dit merk zich aan de strenge kwaliteits- en veiligheidsnormen die voor werkkleding gelden. Daarnaast zijn steeds meer delen van de kleding gecertificeerd volgens ÖKO-TEX. Sterker nog, Tricorp heeft al kleding in zijn catalogus die volledig ÖKO-TEX gecertificeerd is.

Als het gaat om mens en milieu geeft Tricorp het goede voorbeeld; het bedrijf is maatschappelijk verantwoord en er is scherpe controle op eerlijke arbeidsomstandigheden. Het merk is dan ook een trots lid van de Fair Wear Foundation (FWF), die door verschillende stakeholders (vaak concurrenten van elkaar) uit de kledingbranche is opgezet. Het feit dat meerdere kledingbedrijven samen zo’n initiatief starten, versterkt de geloofwaardigheid en de effectiviteit van het concept.

Bestel bij CDM Bedrijfskleding

De collecties van Tricorp bestelt u eenvoudig bij CDM Bedrijfskleding. In onze webwinkel vindt u zowel de bovenkleding als de onderkleding in verschillende modellen en maten. Prettig om te weten is dat wij boven de 35 euro geen verzendkosten rekenen. Wacht daarom niet langer, maar bekijk nu meteen onze Tricorp-kleding. Wij zitten klaar om voor u in actie te springen. Nog vragen? Mail, bel of plaats door middel van de chat rechtsonder een vraag.