10% kassakorting op alle Werklaarzen

Uvex

Het van oorsprong Duitse merk Uvex is een wereldberoemde speler op het gebied van veiligheidsproducten. De mensen achter het merk Uvex zijn innovatief, overtreffen de verwachtingen van hun klanten en zijn bijzonder enthousiast. Deze waarden stralen van de producten af die Uvex maakt. Doordat het merk aandachtig luistert naar de constant veranderende wensen van specialisten in allerlei takken van industrie, weet Uvex steeds maar weer revolutionaire producten uit te brengen. Geen wonder dat dit merk zo gerespecteerd is bij veeleisende professionals.

Uvex Werkschoenen

Uvex PBM

Uit de collecties van dit topmerk biedt CDM Bedrijfskleding een reeks oerdegelijke veiligheidsschoenen. Ze zien er goed uit, bieden optimale bescherming tegen zware objecten en statische elektriciteit, en verzekeren de drager van maximale grip op natte en gladde vloeroppervlakken. De werkschoenen van Uvex voldoen dan ook aan allerlei strenge veiligheidsnormen: ESD, SRC en S3. Stuk voor stuk zijn ze uitgerust met een anti-hieldraaigedeelte dat het verzwikken van de enkels tegengaat. Laten we niet vergeten dat de Uvex-veiligheidsschoenen daarnaast zeer comfortabel zijn om te dragen. En dat is wel zo prettig wanneer ze hele dagen gedragen moeten worden, nietwaar?

Uvex werkschoenen online bestellen

Als u al bekend bent met Uvex-werkschoenen, is dit het moment voor een upgrade. Bekijk de modellen in onze webwinkel en plaats met een gerust hart uw bestelling. Bij CDM Bedrijfskleding betaalt u namelijk de laagste prijs. Daar zijn wij zo zeker van dat wij een laagsteprijsgarantie bieden. Ook prettig om te weten is dat wij voor de Uvex werkschoenen geen verzendkosten in rekening brengen. Of u nu één paar Uvex-werkschoenen bestelt of voor al uw medewerkers nieuwe schoenen inkoopt, wij betalen de verzending, die vaak maar 1 werkdag in beslag neemt. Dus waar wacht u nog op? Bekijk hier de verschillende modellen Uvex-schoenen en hun unieke eigenschappen.

Altijd goed geprijsd bij CDM

CDM bedrijfskleding probeert altijd om de prijzen scherp te houden. U betaald op een veilige SSL Gecertificeerde pagina, via IDEAL of Paypal ook is het mogelijk om achteraf de producten te betalen. Profiteer meteen van uw bezoek aan deze site en plaats uw bestelling; wij staan klaar om voor u in actie te springen. Nog vragen? Mail, bel of plaats door middel van de chat rechtsonder een vraag.

Contact