Bodybroek

Artikelen 1 tot 20 van 41 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 20 van 41 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Bodybroek online kopen bij CDM Bedrijfskleding. Heeft u nog vragen betreft Bodybroek neem dan contact met ons op.

Niets werkt prettiger dan in een body broek. Zeker niet als u kiest uit een van de body broeken die in ons assortiment opgenomen zijn. Dit zijn namelijk alleen de beste body broeken tegen ook nog eens zeer scherpe prijzen. Daarmee onderscheiden we ons ook wat betreft de andere werkkleding, werkschoenen, werklaarzen en werkklompen die we aanbieden. Bij ons vindt u namelijk alleen het beste tegen een zeer goede prijs- kwaliteitsverhouding.

Een bodybroek van bekende merken

In ons zeer uitgebreide aanbod vindt u altijd die bodybroek die bij u past en die bij de door u uitgevoerde werkzaamheden past. Wij voeren bekende merken als Hydrowear, Snickers, FHB en Havep; het neusje van de zalm als het gaat om de bodybroek. Elk van de merken geeft een eigen draai aan de bodybroek, die echter altijd een rugpand van stretch heeft en voldoende opbergzakken bieden. De combi overall heeft steeds versteviging op de juiste plaats, de naden zijn gestikt en doorgaans is een bodybroek prima uitwasbaar.

Ook in fluorescerende kleuren en met reflectiebies beschikbaar

U kiest uit verschillende kleuren en een bodybroek is ook in fluorescerende kleding en met reflectiebies verkrijgbaar, waardoor u tijdens de werkzaamheden steeds goed zichtbaar bent. Bepaalde uitvoeringen maakt u met klittenband op maat en je hebt uitvoeringen die aan de voorzijde over drukknopen beschikken. Het gebruikte materiaal draagt steeds erg comfortabel zoals er ook steeds bescherming geboden wordt op de juiste plekken en zeker rondom het kniegedeelte. In ons aanbod vindt u altijd de geschikte bodybroek, heerlijk om te dragen tijdens uw werkzaamheden.

Bij ons vindt u alleen de beste werkkleding tegen een betaalbare prijs

Zoals voor de bodybroek geldt, geldt ook voor de rest van ons indrukwekkende aanbod dat u steeds de beste werkkleding, werkschoenen, werklaarzen en werkklompen koopt tegen zeer interessante prijzen. Desgewenst kunnen wij uw werkkleding van bedrukking voorzien. Ook in dat opzicht kunnen wij u een zeer scherpe offerte aanbieden. Bij ons vindt u in elk geval precies die bodybroek die u nodig hebt om elke dag opnieuw fluitend naar uw werk te gaan.

Contact