15% kassakorting op A-L-L-E-S!

Havep Pilotjacks

10 artikel(en)

per pagina

10 artikel(en)

per pagina

Havep Pilotjacks online kopen bij CDM Bedrijfskleding. Heeft u nog vragen betreft Havep Pilotjacks neem dan contact met ons op.

Pilotjacks kopen

Pilotjacks zijn werkjassen met zowel aan de onderkant van de jas als aan de uiteinden van de mouwen een elastische boord. Juist die elasticiteit zorgt ervoor dat pilotjacks nauw aansluiten op de onderkleding. Daardoor krijgt zowel kou als vuil geen enkele kans om onder de jas door te dringen. Pilotjacks zijn onder meer beschikbaar in de topmerken Blaklader, Projob, Jobman, Tricorp, F. Engel en Hydrowear.

Perfect voor in de zomer als in de winter

Pilotjacks zijn ook al bekend om de vaak afneembare kraag- en binnenvoering. Dit maakt dat de jas zowel in de zomer als in de winter prima kunt dragen. In de winter bieden pilotjacks duidelijk extra warmte op de werkvloer, en dat is vaak geen overbodige luxe. Zoals er tal van verschillende merken zijn die de buitengewoon veelzijdige pilotjacks aanbieden, zoveel uitvoeringen zijn er ook van deze jas beschikbaar.

Voor op een minder verlichte locatie

Pilotjacks zijn nadrukkelijk met de tijd meegegaan en de jacks zou bij wijze van spreken ook als casual jas kunnen dragen. Pilotjacks zijn er met dubbele ritssluiting, met afritsbare mouwen en zelfs in vier-in-een versie; als winter- en zomerjas en als winter- en zomerbodywarmer. Uiteraard doen ook de pilotjacks in fluorescerende kleuren of met een extra reflectiebies het nog steeds goed. Dit zijn met name ideale jassen als er op een minder goed verlichte locatie gewerkt moet worden. Met pilotjacks zijn werknemers in dit geval altijd goed zichtbaar.

Buitengewoon gevarieerd aanbod

Uiteraard bieden de verschillende pilotjacks voldoende opbergmogelijkheden en zijn ze zo gemaakt dat u steeds voldoende spullen kwijt kunt. Steeds past de jas zich aan het jaargetijde aan, waardoor pilotjacks dus het gehele jaar prima te dragen zijn. Behalve de alom geroemde topmerken biedt CDM Bedrijfskleding ook pilotjacks van de wat kleinere merken, overigens ook jassen die de toets der kritiek moeiteloos kunnen doorstaan. Check zelf het aanbod en u zult versteld staan door het buitengewoon gevarieerde aanbod pilotjacks. Daar zit beslist een jas bij die bij u past.

Hét adres voor al uw werkkleding

Behalve voor pilotjacks kunt bij CDM Bedrijfskleding ook terecht voor werkbroeken in zowel de lange als de korte variant, klompen, werkschoenen, werklaarzen en talloze accessoires. Met de bedrijfskleding van CDM werkt u altijd veilig en ziet u er ook nog eens goed uit.

Contact