Thermojassen

Kledingmaat
  1. S (1)
  2. M (1)
  3. L (1)
  4. XL (1)
  5. 2XL (1)
Prijs
€ 0 € 15 € 0 t/m € 15

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

Thermojassen online kopen bij CDM Bedrijfskleding. Heeft u nog vragen betreft Thermojassen neem dan contact met ons op.

Hoe zou u het volhouden zonder een goede thermojas? Vraagt u zich dat ook we eens af als u buiten aan het werk bent tijdens extreme kou? Vooral mensen in de bouw en mensen die aan de weg werken kunnen simpelweg niet zonder thermojassen, zoals ook politieagenten vaak de beschikking hebben over een thermojas. Eigenlijk moet iedereen die veel buiten werkt over een thermojas beschikken. In ons assortiment vindt u een interessant aanbod thermojassen die werken onder extreem koude omstandigheden nog enigszins mogelijk maken.

Topkwaliteit thermojassen voor een aantrekkelijke prijs

Ook nu is het een uitstekend idee om uw thermojassen juist bij ons te kopen omdat we ook wat betreft thermojassen topkwaliteit tegen een betaalbare prijs bieden. Kijk alleen maar eens naar het aanbod van M-Wear thermojassen, de thermojassen bieden die aan beide kanten te dragen zijn en gemaakt zijn van polyamide tricot. De thermojas heeft thermische zakken en beschikt over een langer rugpand. Meest bijzonder aan de door ons aangeboden thermojas is echter de aantrekkelijke prijs.

De thermojassen van Helly Hansen voldoen aan de EN-norm

In onze webshop vindt u ook heerlijk warme thermojassen van Helly Hansen, jassen die voldoen aan de EN-normering en u dus warm houden tijdens werkzaamheden in extreme kou. De jassen van dit merk zijn van honderd procent polyester en beschikken over elastische manchetten en over duimsleuven. Ook de thermojassen van Helly Hansen hebben een verlengd rugpand om optimale bescherming tegen de kou te bieden. Ook de jassen van Helly Hansen kunt u aan beide kanten dragen en de meeste uitvoeringen beschikken over ribmanchetten. Met thermojassen uit onze website bent u op de best mogelijke manier beschermd tegen extreme kou. Bestellen uit onze webshop betekent dat u snel over uw jas kunt beschikken, want onze levertijden zijn bijzonder snel. Wij begrijpen namelijk als geen ander dat u snel over uw thermo jas wilt beschikken.

Ruim assortiment bij CDM Bedrijfskleding

Bekijk ook ons aanbod aan werkkleding, werkschoenen, werkklompen en werklaarzen en laat u verrassen door de steeds meer dan uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding. Informeer ook eens naar de mogelijkheid uw werkkleding te bedrukken. Ook dan kunnen wij u een scherpe offerte aanbieden.

Contact