15% kassakorting op A-L-L-E-S!

Werkjassen

Artikelen 1 tot 20 van 630 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 20 van 630 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Werkjassen online kopen bij CDM Bedrijfskleding. Heeft u nog vragen betreft Werkjassen neem dan contact met ons op.

Werkjassen

In het zeer uitgebreide aanbod van werkkleding spelen de werkjassen een zeer prominente rol. De tijd dat werkjassen per definitie onooglijk waren, ligt gelukkig mijlenver achter ons. De werkjassen kunnen de vergelijking met de gewone jas met glans doorstaan en bieden bovendien optimale bescherming tijdens de zeer uiteenlopende werkzaamheden. Voor elke klus is een perfecte werkjas beschikbaar.

Werkjassen met verschillende eigenschappen

De eigenschappen die de werkjassen hebben lopen sterk uiteen. Bij elk specifiek beroep is een ultieme werkjas beschikbaar, een jas die de best denkbare bescherming kan bieden en die dus absolute veiligheid garandeert tijdens de werkzaamheden die u uitvoert. Zo hebben we werkjassen die beschermen tegen de hitte en tegen de scherpe wind, maar ook werkjassen die bescherming bieden tegen onderkoeling door water en die bestand zijn tegen vloeibare chemicaliën. Daarnaast hebben we uiteraard ook altijd nog de beter zichtbare, vaak oranje of gele fluorescerende jassen die ervoor zorgen dat u beter zichtbaar bent in een meer donkere omgeving. En zo zijn er duizenden verschillende uitvoeringen van de werkjassen.

Water- en winddicht en extra bescherming tegen uv-straling

Daarmee zijn we er nog niet, want natuurlijk zijn er vlam vertragende jassen, antistatische werkjassen en ook multinorm jassen. Ook de bekende regenjassen, thermojassen en werkjassen met extra stretch en met Cordura versterkingen worden onder de werkjassen gerekend. Goede werkjassen zijn waterdicht, winddicht en zijn altijd ademende jassen. Werkjassen zijn licht van gewicht en u koopt werkjassen die extra beschermen tegen uv-straling en ook specifieke werkjassen.

Een kleine tweeduizend werkjassen beschikbaar

Ook bij dé specialist in bedrijfskleding, CDM Bedrijfskleding dus, heeft de keuze uit een kleine tweeduizend (!) verschillende soorten werkjassen. De hedendaagse werkjas is overwegend modieus, al speelt het veiligheidsaspect de belangrijkste rol uiteraard. Bij CDM Bedrijfskleding heeft u daarbij de keuze uit verschillende bekende en minder bekende merken. Ook kiest u uit werkjassen uit verschillende prijsklassen. Werkjassen van Blaklader, Dassy, Workzone, Printer, Projob, Craft en F. Engel. U vindt ze bij CDM Bedrijfskleding in overvloed. Zoveel zelfs dat kiezen gewoon heel erg moeilijk wordt.

Contact