Schildersjassen

17 artikel(en)

per pagina

17 artikel(en)

per pagina

Schildersjassen online kopen bij CDM Bedrijfskleding. Heeft u nog vragen betreft Schildersjassen neem dan contact met ons op.

Schildersjassen van de beste merken van Nederland koop je gemakkelijk online bij CDM. Voor elke prijs hebben we wat. Of u nu een keertje gaat schilderen en u zoekt goedkope schilderbroek of u bent een professional die hoge kwaliteit kleding zoekt. Bij ons kunt u het vinden!

Wij hebben verschillende witte schildersjassen, voor zowel dames als heren!

Schildersjassen online bestellen

De schildersjassen die wij verkopen kunt u online bestellen via de webshop. En u vraagt uzelf dan af, waarom bij CDM? Nou hierom:

 • Groot assortiment werkjassen van de beste kledingmerken.
 • Betalen met iDeal, Paypal, Creditcard, Bank overschrijving of Achteraf.
 • 14 dagen niet goed, geld terug.
 • Per maat de juiste levertijd (gelijk voor heel de zaak bestellen)
 • Hoge kwaliteit service 
 • Duizenden klanten gingen u voor
 • Altijd wel een mooie aanbieding.

schildersjas met logo

U heeft een schildersbedrijf en u wilt uw logo op uw nieuwe werkjas laten bedrukken of borduren? Géén probleem! Wij zorgen ervoor dat uw logo met de hoogste kwaliteit op uw werkkleding wordt bedrukt. 
Om u snel van dienst te zijn vragen wij u om een scherpe offerte op te vragen. Hier kunt u ook gelijk uw logo(s) uploaden.

Merken van schildersjassen

Wij verkopen veel soorten merken jassen. Om u opweg te helpen met de keuze, geven wij hieronder een lijstje met de merken die eigenlijk - altijd de juiste keus - is. U kijkt welk model u mooi vindt en zoekt de juiste maat op!

 • Havep schildersjassen
 • Tricorp schildersjassen
 • Snickers schildersjassen
 • Blaklader schildersjassen
 • Dassy schildersjassen

Dames en heren schildersjassen

Wij verkopen voor zowel dames als heren mooie witte schildersjassen. De dames schildersjassen hebben naast een andere maatvoering ook een andere pasvorm. Qua kwaliteit maakt het niet uit. 

Waarom is een schildersjas wit?

Er zijn een aantal theorieën / praktijkvoorbeelden van waarom een schilder (bijna) altijd in een witte werkjas werkt. 

Het eerste is de geschiedenis. In het wetenschappelijk magazine Quest geeft met aan dat de schilder vroeger de verf zelf maakte en mengde. Gekleurde kleding beinvloedde dit proces te veel, en wit bleek uiteindelijk de minste 'zeem' te geven over de witte verf. Tegenwoorden mengen schilders niet meer zelf hun verf, maar de kleding is gebleven.

En dan komen we op het tweede argument waarom een schildersjas altijd wit is: herkenning. Op de bouwplaats lopen veel verschillende mensen rond, en het is daarom van belang dat je snel kan zien wie welk beroep beoefent. Een schilder wordt snel gevonden met zijn witte kleding!

Een ander argument komt voort uit de geschiedenis. Veelal wordt het meeste geschilderd met de kleur wit. Wanneer je dan als schilder morst met witte verf op de kleding, zie je dit het minst.

Heeft u een vraag of een opmerking omtrend schildersjassen? Neem dan contact met ons op!

Contact