Blåkläder Werkbroeken

Artikelen 1 tot 20 van 320 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 20 van 320 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Blåkläder Werkbroeken online kopen bij CDM Bedrijfskleding. Heeft u nog vragen betreft Blåkläder Werkbroeken neem dan contact met ons op.

Binnen het fraaie aanbod werkbroeken dat wij u kunnen bieden nemen die van Blaklader een prominente plek in. Blaklader staat bekend om de extra aandacht die gegeven wordt aan veiligheid, terwijl het ook steeds optimale bescherming tegen de kou biedt. Daarnaast besteedt Blaklader bijzonder veel aandacht aan stijl.

Blåkläder Werkbroeken zijn ontworpen om op de heup te dragen

Neem de Denim stretch werkbroek van Blaklader; een broek met laag kruis en slim fit broekspijpen die de vergelijking met elke trendy broek moeiteloos kan doorstaan. Deze broek kent normale pasvormen en is speciaal ontworpen om lager op de heup te dragen. Er is ruim voldoende bewegingsvrijheid, het draagcomfort van deze Blaklader werkbroeken is perfect en de zakken buiengewoon functioneel. De Blaklader werkbroeken zijn uit te breiden met losse spijkerzakken.

Elke professional kan uitstekend met Blåkläder werkbroeken uit de voeten

Je kunt echter ook kiezen voor een meer functionele werkbroek van Blaklader. Met gulp, kunststof rits en een D-ring lus. De knopen zijn van metaal en de naden driedubbel gestikt. Ook nu zijn er ruim voldoende opbergzakken gecreëerd en kan daardoor kan elke professional uitstekend met Blaklader werkbroeken uit de voeten. Bij de productie van Blaklader werkbroeken wordt ook nadrukkelijk stilgestaan bij duurzaamheid en worden zoveel mogelijk duurzame producten gebruikt. Bijzonder zijn ook de schilderwerkbroeken van Blaklader. Ook deze werkbroeken hebben ruim voldoende gereedschapszakken en beschikken bovendien over absorptie eigenschappen. Bijzonder is zeker ook de verstikte verfborstelzak.

Bescherming tegen de elementen en optimale bewegingsvrijheid

Blaklader werkbroeken vind je in onze webshop in alle soorten en maten. Met een Blaklader werkbroek koop je een functionele en altijd veilige werkbroek, waaraan ontzettend veel tijd en zorg is besteed. U geniet optimale bescherming tegen de elementen en beweegt u heerlijk vrij in de werkbroeken van Blaklader, die je in bepaalde gevallen gewoon aan kunt houden als je ’s avonds een borrel gaat drinken. Zo hip zijn ze namelijk. Vergeet u niet ook ons andere aanbod van werkkleding, werkschoenen, werklaarzen en werkklompen te bekijken. Wij kunnen u altijd van dienst zijn en bieden alleen de beste werkkleding tegen een betaalbare prijs. Checkt u ook de optie om de werkkleding te laten bedrukken. Ook in dat kader kunnen wij u een zeer scherpe offerte aanbieden.

Contact