Blåkläder Werkjassen

Artikelen 1 tot 20 van 59 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 20 van 59 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Blaklader werkjassen kopen? Als u echt iets te kiezen wilt hebben, kijk dan bij het aanbod CDM Bedrijfskleding, want die hebben werkjassen in vrijwel alle soorten en maten en van alle toonaangevende merken. Dus vindt u er ook de Blaklader werkjassen en ook die koopt u bij CDM Bedrijfskleding alleen voor de laagste prijs.

De bijzondere Blaklader werkjassen

In het enorme aanbod van CDM Bedrijfskleding neemt de werkjas van Blaklader een bijzondere positie in. Deze jassen worden namelijk wel als werkjassen gecategoriseerd, u draagt ze echter ook gewoon in uw vrije tijd. Blaklader heeft de scheidslijn tussen een werkjas en een hippe, trendy en casual jas zo goed als weggenomen. Dat ervaren werknemers als zeer prettig, want ook als ze aan het werk zijn lopen ze het liefst in leuke, trendy kleding.

U koopt deze werkjassen altijd voordelig bij CDM Bedrijfskleding

Voor het overige biedt een Blaklader werkjas alles wat u van een dergelijke jas mag verwachten. Zo zijn de jassen in de meeste gevallen water- en vuilafstotend en beschikken ze niet zelden over een speciale zak voor de smartphone. Ze zijn er als schildersjas in katoenen uitvoering met sterk absorberende kenmerken en met al dan niet verstelbare mouwen. Belangrijk; ze voldoen in vrijwel alle gevallen aan de EN 343 norm, en dat zegt iets over de beschermende waarde van de werkjas van Blaklader. Want hoe fraai dan ook; uiteindelijk draait het in de essentie vooral om de veiligheid en de bescherming als het gaat om werkjassen.

Contact