Carhartt Polo's

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Carhartt Polo's online kopen bij CDM Bedrijfskleding. Heeft u nog vragen betreft Carhartt Polo's neem dan contact met ons op.

Carhartt polo’s mogen simpelweg niet in het aanbod van CDM Bedrijfskleding ontbreken. En dat is dan ook niet het geval. Ook de polo’s van Carhartt zijn buitengewoon veelzijdig en meer nog dan welk ander product is functionaliteit gecombineerd met uitstraling. De Carhartt polo’s kun je prima ook gewoon casual dragen. Niemand die ziet dat het in beginsel werkkleding is. Voordeel van het kopen van Carhartt polo’s bij CDM Bedrijfskleding is dat je verzekerd bent van de laagste prijs garantie. Je betaalt er dus nooit een cent teveel.

Carhartt polo’s; trendy en comfortabel

Zeker als het wat warmer wordt is het perfect werken in de Carhartt polo’s. Ze dragen zeer comfortabel en zijn trendy. Om de kwaliteit hoeft ook al niemand zich zorgen te maken en uiteraard is sprake van een zeer duurzaam product. Mooi voorbeeld is wel de Contractor’s Work Pocket Polo, een polo die slechts 204 gram weegt. Het is gemaakt van kleurvaste stof en een vlek werende finish. De gebreide polokraag krult niet en de korte mouwen hebben geen boord. Aan de voorkant zie je drie knopen.

Vlekken worden losgelaten met de Force Cotton

Een andere optie is de Force Cotton van Carhartt. Met Stain Breaker worden vlekken los gelaten. De linker borstzak heeft een handige opening voor een pen en er is een spleet aangebracht bij de zoom. Bovendien is sprake van gladde flatlock naden. Natuurlijk wordt ook de vrouw op haar wenken bediend met de Women’s Polo Navy, uit de relaxed fit lijn. Dit shirt bestaat voor 62 procent uit polyester en voor 38 procent uit katoen. Er is ruimte gemaakt voor een aannemerswerkzak op de linkerborst en er zit een knopenlijst aan de voorzijde. De zoom aan de achterkant is bovendien wat langer gelaten.

Kwaliteit voor standaard de laagste prijs

Bij CDM Bedrijfskleding vind je het allemaal, tegen de laagste prijs. Bij deze specialist in werkkleding vind je echt alles op het gebied van werkkleding, net als schoenen, laarzen en klompen. Het is bovendien je partner voor het bedrukken van de kleding.

Contact