10% kassakorting op alle Werklaarzen

Carhartt Shorts

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Carhartt Shorts online kopen bij CDM Bedrijfskleding. Heeft u nog vragen betreft Carhartt Shorts neem dan contact met ons op.

Ook als de zon zich laat zien biedt Carhartt een passende oplossing met Carhartt shorts. Deze korte werkbroek is populair onder vakmensen, zeker zij die hoge eisen aan hun werkkleding stellen. Ook nu weet Carhartt functionaliteit te combineren met een frisse uitstraling. En dus verdienen deze shorts zonder twijfel een plek binnen het machtige aanbod van CDM Bedrijfskleding.

De bekendere uitvoeringen van Carhartt shorts

Carhartt biedt een keur aan uitstekende en functionele korte werkbroeken. De bekendere uitvoeringen zijn zonder twijfel:

  • Rugged Cargo
  • Multi Pocket
  • Force Tappen
  • Rigged Professional
  • Rigby Rugged

Carhartt shorts van honderd procent katoen

Kijken we naar de Rugged Cargo dan zien we een korte broek van 100 procent katoen die net iets onder de taille valt. Het is een korte broek die valt onder de relaxed fit uitvoeringen en de broek heeft verborgen metalen drukknoppen op de flap van de achterzak. De multi pocket is met 314 gram net ietsje zwaarder dan de Rugged Cargo en beschikt over een afneembare nylon gereedschapszak en een hamerlus. De al even populaire Force Tappen zit op taillehoogte en is een fast dry korte broek. De broek zit extra comfortabel in het kruis n heeft een cargozak met een ritssluiting.

Kwalitatief uitstekende werkkleding voor gegarandeerd de laagste prijs

Bij CDM Bedrijfskleding betaal je nooit teveel voor de korte werkbroek. Carhartt shorts heb je ook in de Rugged Professional uitvoering. Deze broek zit eveneens in de taille en heeft zelfs een versterkte zak voor de smartphone. Met de Rigby Rugged heb je opnieuw een broek die valt op de taille en extra bewegingsvrijheid garandeert. Carhartt shorts zijn zonder meer de moeite waard. En opnieuw laat CDM Bedrijfskleding zo zien dat de beste kwaliteit beslist niet altijd duur hoeft te zijn. Tenslotte, CDM Bedrijfskleding is ook al het adres voor het laten bedrukken van al jouw werkkleding.

Contact