FHB Werkbroeken

Artikelen 1 tot 20 van 40 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 20 van 40 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
FHB Werkbroeken online kopen bij CDM Bedrijfskleding. Heeft u nog vragen betreft FHB Werkbroeken neem dan contact met ons op.

Bij CDM-Bedrijfskleding koop je de beste bedrijfskleding voor verrassend lage prijzen. Je krijgt er nog echt waar voor je geld zeker als je besluit te kiezen voor FHB werkbroeken. Dat FHB marktleider is in Duitsland zegt genoeg over de kwaliteit die deze aanbieder biedt. Bovendien zijn de werkbroeken, ook in speciale uitvoeringen voor dames, zeer rijk uitgerust.

De werkbroeken van FHB hebben een rijke historie

FHB is een aanbieder van bedrijfskleding met een rijke historie. Al vanaf 1894 speelt het een zeer voorname rol en die ervaring zie je steeds terug in de kleding die FHB biedt. Wat betreft werkbroeken van FHB heeft CDM-Bedrijfskleding ontzettend veel te bieden. Neem nou de FHB werkbroeken in de Florian uitvoering, een broek met een perfecte pasvorm en met kniezakken die volledig uit cordura bestaan. De pasvorm is ergonomisch en dat staat voor een grote mate van bewegingsvrijheid, De tailleband is elastisch en ook dat werkt erg prettig.

FHB Werkbroeken voor zowel mannen als vrouwen

De werkende vrouw kan prima uit de voeten met onder andere de Alma, een werkbroek van FHB die standaard reflectie op de broekspijpen heeft. Kenmerkend voor FHB werkbroeken is wel de FHB Markus, een zeer rijk uitgevoerde werkbroek met onder meer twee grote zijzakken en een kleingeldvak, twee grote achterzakken met klep, een duimstokzak, een GSM-vak, een volume zak op het been met klep en een potlood vak. Bovendien beschikt deze werkbroek over kniezakken.

Je koopt de FHB werkbroeken bij CDM-Bedrijfskleding, en dat steeds tegen zeer scherpe prijzen, zeker afgezet tegen de kwaliteit die geleverd wordt.

Contact