10% kassakorting op alle broeken!

Fristads Werkkleding

Artikelen 1 tot 20 van 1158 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 20 van 1158 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Wij houden niet van standaard en willen u ook de kans bieden om de meest bijzonder werkkleding aan te schaffen. In dat plaatje hoort zeker Fristads werkkleding. In onze collectie vindt u een heel fraai aanbod van werkkleding, die wij u tegen een betaalbare prijs aanbieden en snel kunnen leveren. Fristads werkkleding is vooral bekend vanwege de EPD, de milieuverklaring die het merk verdiende. .

Fristads werkkleding: minimale belasting op het milieu

Waarom je juist voor Fristads werkkleding zou moeten kiezen? Omdat het merk met de eerste collectie werkkleding kwam dat een EPD kreeg, dit is een milieuverklaring. Elke kledingstuk is gemeten op de milieubelasting waarna Fristads werkkleding zich een merk mag noemen dat bij de productie van werkkleding het milieu minimaal belast. Om dit te bewerkstelligen werkt Fristads op innovatieve wijze om zo de belasting op het milieu te minimaliseren. Daarom ook wordt gebruik gemaakt van gerecycled polyester. Opvallend is verder de geavanceerde vouwtechniek die verspilling van materialen moet tegengaan. Bovendien wordt minder energie gebruikt en mag u Fristads werkkleding dus beslist groene werkkleding noemen. .

Strak ontwerp en optimaal draagcomfort

In onze webshop vindt u een enorm aanbod Fristads werkkleding, die opvallen door het strakke ontwerp en mede daardoor buitengewoon plezierig werken. Van werkboeken, jackets, sweatshirts, werkvesten, overalls, poloshirts, T-shirts, korte broeken tot bretelbroeken en overhemden; Fristads biedt het allemaal en u vindt het allemaal terug in onze webshop. Ondanks het groene keurmerk en de innovatieve manier van werken die toegepast worden, kunnen wij u Fristads werkkleding tegen een prijs aanbieden die recht doet aan de kwaliteit van de producten. Bij ons betaalt u nooit te veel voor deze meer dan uitstekende werkkleding. .

Fristads werkkleding bestellen bij CDM Bedrijfskleding

Met Fristads werkkleding haal je het beste in huis, werkkleding die lekker draagt en die elke professional als gegoten zit. Waar, kortom, iedereen prettig in werkt. Of het nou gaat om een ambachtsman of iemand die in de industrie werkzaam is. Vergeet u niet ook ons ander aanbod van werkkleding, werkschoenen, werkklompen en werklaarzen te checken? En wilt u uw werkkleding laten bedrukken? Vraag dan bij ons een zeer scherpe offerte aan. Want ook dit kunnen wij voor u verzorgen.

Contact