Fristads Overalls

Artikelen 1 tot 20 van 31 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Artikelen 1 tot 20 van 31 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Met Fristads heeft CDM Bedrijfskleding een alom gerespecteerd kledingmerk aan zich gebonden. Fristads staat bekend om het leveren van zeer veilige en comfortabele werkkleding. Binnen dat aanbod speelt de overall een belangrijke rol. Fristads overalls zijn opvallend, bieden daardoor veiligheid en zijn buitengewoon rijk uitgerust. Behalve Fristads overalls vind je meer producten van Fristads in het uitgebreide assortiment van CDM Bedrijfskleding.

Zeer rijk uitgeruste Fristads overalls

Heel mooi voorbeeld van waar Fristads overalls voor staan zie je terug in de Fristads Flame High Vis winteroverall klasse 3, beschikbaar in onder meer de kleuren geel-marineblauw. Het is bijna ongelooflijk hoe rijk deze Fristads overall is uitgerust. Het biedt onder meer vlambescherming en de overall is goedgekeurd om te dragen tijdens laswerkzaamheden. De Fristads overall beschikt over talrijke zakken, is zeer duurzaam en biedt bescherming in lagen tegen elektrische vlambogen. Daarmee zijn we er nog niet, want de Fristads overall van dit type zijn ook;

  • Volledig gevoerd
  • uitgevoerd met portofoonhouder
  • uitgevoerd met taille verstelkoord
  • voorzien van dubbele verstevigde kruisnaad
  • Industrieel getest op wassen volgens ISO 15797
  • voorzien van sneeuwvangers

De Fristads overalls zijn ook bij CDM Bedrijfskleding beschikbaar in verschillende kleuren als zwart, rood-zwart, oranje-marineblauw, rood-zwart en legergroen-zwart. En allemaal bieden ze behalve functionaliteit, draagcomfort en bewegingsvrijheid een grote mate van veiligheid. Ook de geboden veiligheid is iets dat de Fristads overall echt typeert.

De beste kwaliteit tegen de laagste prijzen

Duur? Welnee. Bij CDM bedrijfskleding vind je steeds de beste werkkleding tegen de laagste prijzen. Bij CDM Bedrijfskleding wordt al heel lang bewezen dat kwaliteit beslist niet altijd duur hoeft te zijn. Als je zoekt naar Fristads overalls bij CDM Bedrijfskleding, check dan ook meteen de rest van het indrukwekkend grote aanbod aan werkkleding, werkschoenen en werklaarzen dat CDM Bedrijfskleding te bieden heeft.

Contact