Week v/d ZZP-er aanbieding!

Fristads Sweatshirts

Artikelen 1 tot 20 van 116 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artikelen 1 tot 20 van 116 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Fristads Sweatshirts online kopen bij CDM Bedrijfskleding. Heeft u nog vragen betreft Fristads Sweatshirts neem dan contact met ons op.

Het zit tussen een T-Shirt en een jas en kan een groot deel van het jaar prima dienst doen, de Fristads sweaters. Ze bieden de nodige warmte en bescherming en bovendien dragen ze comfortabel en ervaar je voldoende bewegingsvrijheid. Dat dergelijke kwaliteits sweaters opgenomen zijn in het royale assortiment van CDM Bedrijfskleding is dan ook geen verrassing.

Negentig jaar ervaring

Met 90 jaar ervaring weet Fristads wel hoe je goede werkkleding maakt, Bovendien kennen ze de behoeften vanuit de markt en maken ze vooral werkkleding die duurzaam is en comfortabel draagt. Het is met de Fristads sweaters niet anders. De sweaters worden aangeboden in verschillende modellen en kleuren en zijn er in uitvoeringen voor de man en de vrouw. De variatie binnen het aanbod Fristads sweaters is groot. Zo kun je kiezen uit een sweater met een halve rits of half-zip, maar ook voor sweaters met een volledige rits, om maar een voorbeeld te noemen. Bijzondere uitvoering van de sweater van Fristads is wel de Green. De Green onderscheidt zich in:

 • Is gemaakt van 100 procent biologisch katoen;
 • Heeft een ronde hals;
 • Ribgebreide manchetten en onderkant;
 • Ton sur ton stiksels;
 • Ton sur ton stiksels.

Ook de Acode mag er zeker zijn in het aanbod Fristads sweaters dat je tegen de laagste prijs koopt bij CDM Bedrijfskleding. Nu is gebruik gemaakt van double face sweater stof, zit er een korte ritssluiting aan de voorkant en is een grote voorzak gemaakt. Er wordt bovendien gewerkt met contrasterende kleuren aan de binnenkant en de zijkant.

CDM Bedrijfskleding: altijd de laagste prijs

Bij CDM Bedrijfskleding koop je behalve Fristads sweaters ook werkschoenen, werklaarzen en werkklompen en dat altijd tegen de laagste prijs. Die garantie heb je, zoals je bij de specialist in bedrijfskleding ook altijd de ruimste keuze hebt.

Contact