Fristads Werkbroeken

Artikelen 1 tot 20 van 365 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 20 van 365 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Een collectie met de beste werkbroeken is niet compleet zonder de werkbroeken van Fristads. De broeken zijn er in tal van verschillende kleuren en bieden echt iets extra's. Extra betaalt u nooit bij CDM Bedrijfskleding. Verstandig dus om juist daar de kleding aan te schaffen.

Met (extra) verstevigde, loshangende zakken

Fristads werkbroeken zijn er voor mannen en vrouwen en in de Dynamic, Fusion, Green, Originals en Ultimate uitvoeringen en dat in een heel groot maatgebied. Kiest u voor de katoenen werkbroek van Fristads, dan schaft u een broek aan met verstevigde, loshangende zakken. De broeken hebben een D-ring en beschikken over een knoop-lus voor het werknemers. Kiest u voor een werkbroek van Fristads in de vorm van bijvoorbeeld de STFP, dan bent u beter zichtbaar en dus veiliger. Bovendien is er gebruik gemaakt van mechanische stretch kwaliteit en kan er eventueel een RFID-chip geplaatst worden. Uiteraard is deze broek gecertificeerd.

Fristads werkbroeken met een elastische band

Natuurlijk zijn de Fristads werkbroeken er ook in korte uitvoering, gemaakt van sweaterstof en met voor de taille een verstelkoord. Deze uitvoering heeft een gulp met ritssluiting en twee voorzakken met rits. Aan de broekspijpeinden is een elastische band gemaakt. De werkbroeken van Fristads bieden alles; een fraai design en voorzien van innovatieve onderdelen. Ze zijn bovendien veilig en kennen een lange levensduur. Koopt u deze werkbroek bij CDM Bedrijfskleding dan weet u een ding zeker: u betaalt nooit teveel.

Contact