10% kassakorting op alle broeken!

Fristads Werkvesten

9 artikel(en)

per pagina

9 artikel(en)

per pagina

Fristads werkvesten staan bekend als zeer veelzijdige werkvesten. Het merk biedt heel erg veel, van werkbroek tot onderkleding. De kleding voldoet aan alle eisen en draagt buitengewoon comfortabel en biedt steeds voldoende bewegingsvrijheid. Binnen het aanbod van Fristads vallen zeker de werkvesten op. Uiteraard zijn de Fristads werkvesten ook in het enorme aanbod van CDM-Bedrijfskleding opgenomen.

Waarom kiezen voor de werkvesten van Fristads

Mooi voorbeeld van een Fristads werkvest is wel het multinorm werkvest. Het high visibility vest biedt heel erg veel en is onder alle omstandigheden van toegevoegde waarde. Zo beschikt het werkvest over;

  • Vuil-, olie- en waterafstotende eigenschappen
  • Verborgen drukknopen
  • Twee hamerlussen
  • Reflecterende details op de schouders
  • Het Oeko tex certificaat

Veilig en comfortabel werken met de Fristads werkvesten

Een dergelijk werkvest maakt veilig werken op minder goed verlichte plaatsen prima mogelijk. Daarnaast biedt het bescherming tegen de kou en de wind en dus is de conclusie gerechtvaardigd dat je je in de dergelijk Fristads werkvest altijd heerlijk comfortabel en veilig voelt. Fristads biedt echter meer en biedt zowel fleece- als sweatvesten, terwijl ook de thermovesten en de werkvesten er mogen zijn en altijd veiligheid bieden. Zo is het werkvest vlam vertragend en kun je het sweatvest het best typeren als een zeer stoer vest. Fristads werkvesten zijn zeer functioneel en bieden perfecte bescherming. Zeker bij harde wind word je prima beschermd, bepaalde werkvesten van dit merk bieden zelfs extra nierbescherming.

CDM Bedrijfskleding biedt kwaliteit tegen betaalbare prijzen

CDM Bedrijfskleding biedt de Fristads werkvesten tegen zeer betaalbare prijzen aan, zoals het alle werkkleding van de beste kwaliteit tegen zeer concurrerende prijzen verkoopt. Het aanbod is zeer divers en groot en je vindt er werkkleding van tal van verschillende merken. Fristads werkvesten koop je tegen de beste voorwaarden bij CDM-Bedrijfskleding.

Contact