Havep Werkbroeken

Artikelen 1 tot 20 van 72 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artikelen 1 tot 20 van 72 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Havep Werkbroeken online kopen bij CDM Bedrijfskleding. Heeft u nog vragen betreft Havep Werkbroeken neem dan contact met ons op.

CDM Bedrijfskleding heeft een collectie bedrijfskleding om van te watertanden. Het aanbod is zeer groot en er worden tal van bekende en minder bekende merken gevoerd. Binnen het aanbod is de Havep werkbroek een opvallend product. Het biedt u optimale bescherming tegen veel voorkomende risico’s en onverwachte gevaren op de werkvloer.

Kies voor de Havep werkbroek

Havep hecht behalve aan de beste bescherming en veiligheid op de werkvloer ook zeer trendy kleding met uitstraling. Alleen het palet aan kleuren van de Havep werkbroeken is bijzonder te noemen. Zo heeft u een Havep werkbroek in de kleuren kaki, marine, korenblauw, oranje en in fluorescerend oranje en geel. Naar gelang de werkzaamheden die u uitvoert kan een Havep werkbroek u bescherming bieden tegen chemicaliën, koude omstandigheden en regen, slecht weer en natte omstandigheden. De producten van Havep zijn gecertificeerd en hebben bovendien een antistatische werking. Dat geldt overigens niet alleen voor de Havep werkbroek, maar ook voor Havep producten als jacks, t-shirts, bodybroeken, overalls, bodywarmers en parka's.

Producten van Havep zijn zeer duurzame producten

Genoeg redenen om voor de Havep werkbroek te kiezen, als ook voor jou zaken als veiligheid en bescherming belangrijk zijn. Havep heeft die elementen weten te koppelen aan een trendy design en dat verklaart de populariteit van het merk. Bij de productie van de Havep werkbroek en de andere Havep producten is overigens nadrukkelijk rekening gehouden met de factor duurzaamheid.

Havep werkbroeken bestellen bij CMD Bedrijfskleding

Havep broeken voldoen aan de normen en bieden de best mogelijke bescherming. Er is altijd een broek die bij de specifieke werkzaamheden past en bovendien geldt kleding van Havep als een visitekaartje voor elke onderneming. Het draagcomfort is uitstekend en biedt het lichaam steeds optimale bewegingsvrijheid. De kleding van Havep is aanpasbaar aan de huisstijl. Koopt u de Havep werkbroek bij CMD Bedrijfskleding, dan weet u dat u nooit te veel betaalt en profiteert van de scherpste prijzen voor de beste producten. Desgewenst kunt u de broek en de rest van de bedrijfskleding laten bedrukken door CMD Bedrijfskleding. Ook in dat opzicht biedt CMD Bedrijfskleding vakwerk en dat tegen een opnieuw zeer scherpe prijs.

Contact