J. Harvest & Frost kleding

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

J. Harvest & Frost kleding online kopen bij CDM Bedrijfskleding. Heeft u nog vragen betreft J. Harvest & Frost kleding neem dan contact met ons op.

J. Harvest & Frost draait allemaal om de perfecte werkkleding. 

Ze maakt de kleding zo dat je zo vanuit je kantoor naar een etentje kunt gaan. Zo voel je je op je best en zie je er ook nog fantastisch uit. 

J. Harvest & Frost is constant op zoek naar nieuwe uitvoeringen en heruitvindingen. Onze toewijding en passie resulteert in hoogwaardige stoffen, perfecte snit en het luxe gevoel ervaart wanneer u de collectie draagt.

Meer over het merk:

Het merk J. Harvest & Frost werd gecreëerd met passie als drijvende kracht. Passie om iets heel goeds te maken tegen betaalbare prijzen. Een natuurlijk doelbeeld was de kennis om echt goede producten te maken die we zelf wilden gebruiken. Wij wilden om goed ontworpen en uitgebreide kleding te combineren voor werkkleding en vrije tijd. Inspiratie kwam uit vele bronnen, zoals Amerikaanse reclamebureaus, leiders van Noorse oliehandel en Zweedse kooplieden. Veel inspiratie kwam van de van vroege helft van de 20e eeuw. We hebben boeken, merken en ontwerpers bestudeerd die onze passie delen voor het onderwerp. Ze zijn allemaal onder ons vergrootglas geweest en kregen daardoor een grondig onderzoek.

J. Harvest & Frost is ontstaan ​​door de samenwerking tussen twee merken - James Harvest Sportswear and Frost. James Harvest Sportswear met zijn wortels in de VS
college mode en een wereldwijde distributie en Frost met een erfgoed van de op maat gemaakte, goed gesneden kleding op kleine schaal. Twee uitstekende fundamenten samengebracht in één concept. Het doel van dit merk is om goed gemaakte, gedetailleerde en betaalbare producten van de hoogste kwaliteit. Sommige details van onze kleding zijn alleen te vinden op veel duurder producten.

Om onze missie te doen slagen, hebben we de beste kleermakers / naaisters nodig, de beste materialen, de beste details, de beste inzet en de beste klanten. Goed genoeg is geen term die we gebruiken voor onze producten. Het beste deel is onze ambitie. 

Passie drijft ons.

Om onze ambitie waar te maken, proberen we op de hoogte te blijven van beschikbare materialen, de beste steken / technieken, wat er gebeurt in de industrie en wat we beter kunnen doen. Ons doel is om u het gevoel te geven iets extra's te krijgen wanneer u komt over een kledingstuk van J. Harvest & Frost. Als je gevoel vergelijkbaar is met het krijgen van een zeer speciaal geschenk we zijn in de buurt van ons doel. Je zult helemaal tevreden zijn - dat is alles. Einde verhaal. Een uitdaging is nog steeds onopgelost - de lichaamsvormen. Sommige zijn dun en sommige zijn sterk. Sommigen hebben lange armen en anderen hebben korte. Onze ambitie is modellen voor iedereen. 

In de meeste gevallen passen onze kledingstukken vanaf het begin, maar voor sommige lichaamsvormstukken moeten worden aangepast om perfect te passen.

Contact