10% kassakorting op alle broeken!

Projob Werkkleding

Artikelen 1 tot 20 van 591 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 20 van 591 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Als Projob het niet heeft, dan heeft niemand het. Dat is de conclusie als gekeken wordt naar het enorme aanbod aan kwalitatief uitstekende werkkleding die Projob te bieden heeft. Ook in ons aanbod vindt u een groot aantal kledingstukken van Projob, en dat zoals u dat van ons gewend bent tegen de laagste prijs.

Beste kwaliteit Projob werkkleding

Waarom u zou moeten kiezen voor Projob werkkleding? Om de simpele reden dat het werkkleding is van de beste kwaliteit, kleding die duurzaam is en functionaliteit garandeert. De werkkleding van Projob biedt steeds de beste bescherming, ongeacht of u nou in de bouw, de industrie, het transport, service, de keuken of in een restaurant werkzaam bent. De Projob werkkleding is bovendien zeer ergonomisch, ziet er fraai uit en is bijzonder eigentijds.

Functioneel en representatief werkkleding van Projob

Projob werkkleding is zeer functioneel, buitengewoon comfortabel en representatief en heeft een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. U koopt bij CDM Bedrijfskleding dan ook zeer betaalbare werkkleding van dit merk. Geen gek idee overigens, want de werkkleding biedt opmerkelijk veel bewegingsruimte en is steeds goed aangesloten. De kleding wordt steeds op zeer duurzame wijze geproduceerd en vooral gemaakt van de materialen katoen en polyester.

Projob hecht waarde aan veiligheid

Binnen het enorme aanbod werkkleding dat Projob u te bieden heeft, nemen de werkbroeken een speciale plaats in. De werkbroeken zijn vaak opvallend gekleurd om zo herkenbaarheid te garanderen op de minder goed verlichte werkplekken, denk maar eens aan wegwerkzaamheden. Met een werkbroek van Projob valt u altijd op, en dat is wel zo veilig. Niet voor niets beschikken veel van de werkbroeken van Projob over reflectie, waardoor de kans op ongelukken al behoorlijk gereduceerd wordt. CDM Bedrijfskleding biedt dan ook een mooi aanbod van Projob werkbroeken aan, want bij CDM Bedrijfskleding hecht men eveneens aan uw veiligheid.

U betaalt nooit te veel

Behalve de werkkleding van Projob vindt u nog heel erg veel werkkleding van verschillende merken. Daarnaast is er een groot aanbod werkschoenen, werklaarzen, klompen en accessoires. Daarbij is steeds een ding zeker; u betaalt nooit te veel. Desgewenst kunt u er voor kiezen om uw bedrijfskleding bij CDM Bedrijfskleding te laten bedrukken.

Contact