10% korting op alles van Fristads met code: fristads

Werklaarzen online bestellen

Bij CDM-Bedrijfskleding hebben we een ruim assortiment aan werklaarzen. Zo hebben we werklaarzen van veel verschillende merken maar ook van verschillende materialen, kleuren, kruipneuzen en veiligheidsklassen. Met de juiste werklaarzen aan uw voeten kunt u veilig aan het werk. De voordelen van werklaarzen zijn dat u optimale grip heeft op een gladde ondergrond. Daarnaast blijven uw voeten, kuit- en scheenbenen helemaal droog. Tot slot bent u beschermd tegen zware voorwerpen die mogelijk op uw voeten kunnen vallen door de stalen neuzen van de werklaarzen. In wat voor sector u of uw medewerkers ook werkzaam zijn, voor ieder beroep hebben wij passende werklaarzen.

Werklaarzen van verschillende veiligheidsklassen

Een veiligheidslaars is in te delen in verschillende veiligheidsklassen. De meest voorkomende normen zijn S3 werklaarzen en S5 werklaarzen. Elke klasse veiligheidslaars beschikt over verschillende eigenschappen. Deze eigenschappen zijn:

  • Gesloten hiel
  • Profiel met anitslip
  • Veiligheidsneus
  • Penetratiebestendige tussenzool
  • Antistatische zool
  • Waterdichte schacht tot 60 minuten
  • absorberende in de hak

De S3 en S5 werklaarzen voldoen aan alle eigenschappen. Alleen de S4 werklaarzen hebben geen profiel met antislip en geen penetratiebestendige tussenzool. Het verschil zit hem verder in het materiaal waarvan de werklaarzen zijn gemaakt. S3 is gemaakt van leder en S4 en S5 zijn geheel gemaakt van rubber(polymeren)

Werklaarzen S3

De S3 werklaars is vrijwel geschikt voor in elke branche. Echter is deze gemaakt van leder waardoor die niet ideaal is om te dragen wanneer de laars in aanraking kan komen met water. Vaak worden deze type laarzen gebruikt in branches zoals de industrie, agrarische sector en de bouw. Indien uw werknemers te maken hebben met koude maar droge werkomstandigheden, is dit de perfecte werklaars.

Werklaarzen S4

Zoals al eerder genoemd is de S4 werklaars gemaakt van rubber en daarom volledig waterdicht. Een S4 heeft een veiligheidsneus van staal, composiet of kunststof. Ook heeft hij een antistatische zool en beschikt hij over een absorberende hak. Deze laars is zeer geschikt voor in de voedselproductie en schoonmaakindustrie.

Werklaarzen S5

Werklaarzen of werkschoenen die uit leder bestaan hebben een maximale normering tot S3. De rubberen werklaarzen gaan daarentegen nog door tot S4 en S5. De S5 werklaarzen bestaan geheel uit rubber of polymeren. Qua eigenschappen komt deze laars overeen met de S3. Het verschil zit hem in het materiaal waarvan de laars is geproduceerd. In tegenstelling tot de S4, beschikt de S5 over een antislipprofiel en een penetratiebestendige tussenzool. Dit maakt de S5 uiterst geschikt voor in de voedselproductie, industrie en schoonmaaksector.

Werklaarzen van verschillende merken

Wij van CDM-Bedrijfskleding verkopen werklaarzen van verschillende topmerken. Elk merk met zo haar eigen kwaliteiten. Wat dacht u van de Dunlop die uitermate geschikt zijn voor in de horeca en voedselproductie. Of de Jallatte die beschikt over een goede pasvorm en daarom in veel beroepsgroepen wordt gedragen. Hieronder staan onze top 5 merken die wij verkopen.

Waarom werklaarzen kopen bij CDM-Bedrijfskleding

Voor werklaarzen van de beste kwaliteit hoeft u niet verder te zoeken. Bij CDM-Bedrijfskleding hebben wij namelijk de beste producten tegen een lage prijs. In ons assortiment kunt u dus altijd slagen. CDM Bedrijfskleding onderscheidt zich als dé werkkleding winkel van Nederland. Al onze producten worden gratis bezorgd boven de €49,95 ex. BTW in zowel Nederland als België. Betalen doet u eenvoudig voor- of achteraf. Past het product niet of voldoet het niet aan uw verwachtingen? Al onze producten kunt u binnen 14 dagen retourneren.

Offerte aanvragen

Wilt u meerdere aantallen werklaarzen afnemen? Vraag dan gerust via ons offerte aanvraagformulier een offerte op. Uiteraard is het ook mogelijk voor ander soort producten een offerte op te vragen. Wilt u onze producten liever passen, testen en bekijken? Kom dan gerust langs bij onze winkel in Montfoort. Onze medewerkers helpen en adviseren u graag bij het uitkiezen van veilige en comfortabele werkkleding, werkschoenen en werklaarzen. U bent van harte welkom op de Heeswijk 141a in Montfoort.
Contact