Sioen bedrijfskleding

Sioen is een Belgisch, beursgenoteerd bedrijf. Eén van de activiteiten van dit topmerk is de productie van beschermende kleding. Of u nu in de buitenlucht werkt of in de diepvries, Sioen biedt de oplossing in de vorm van passende en comfortabele werkkleding. In de webwinkel van CDM Bedrijfskleding vindt u werkkleding van allerlei merken, waar Sioen natuurlijk niet aan mocht ontbreken.

Sioen Categorieën

 1. Sioen T-Shirts
 2. Sioen Poloshirts
 3. Sioen Bodywarmers
 4. Sioen Regenbroeken
 5. Sioen Overalls
 6. Sioen Parka's
 7. Sioen Regenjassen
 8. Sioen Softshell jassen
 9. Sioen Fleecejassen
 10. Sioen Verkeersvesten
 11. Sioen Flexothane Regenkleding

Bescherming tegen wind, regen en kou

Werkt u in de regen? Sioen maakt effectieve regenkleding. Ook speciaal voor de kou heeft Sioen geschikte en warme werkkleding in haar collectie. Werkt u in de diepvries, dan vindt u hier ook de kleding die u warm houdt. Vele van de kledingstukken van dit merk kennen ook een hoge zichtbaarheid. En dat is wel zo prettig wanneer u of uw collega's zich in het verkeer begeven, nietwaar?

Sioen heeft een grote naam hoog te houden. Het bedrijf houdt zich daarom aan de strengste veiligheidsmaatregelen en produceert werkkleding van de allerhoogste kwaliteit. CDM Bedrijfskleding vertelt u bij elk product voor welke werkomstandigheden het geschikt is.

De laagste prijs voor Sioen-werkkleding

Kijkt u op uw gemak eens rond in de webwinkel van CDM Bedrijfskleding. Voeg daaraan toe de unieke laagsteprijsgarantie die wij bieden en de keuze voor Sioen werkkleding wordt een heel aantrekkelijke. Dus waar wacht u nog op? Maak uw keuze uit de categorieën aan de bovenzijde van deze pagina en verfijn uw zoektocht door op het kledingstuk of het accessoire van uw keuze te kliken. Klik op een product voor meer informatie over de maten en de materialen. Het bestellen van uw Sioen-producten is heel eenvoudig: klik op de knop ‘In Winkelwagen’ en het bestelproces kan beginnen. Wanneer uw Sioen-kleding eenmaal gearriveerd is heeft u 14 dagen om ze eventueel terug te sturen als de maat niet de juiste is.

Contact