15% kassakorting op A-L-L-E-S!

F. Engel Poloshirts

16 artikel(en)

per pagina

16 artikel(en)

per pagina

F. Engel Poloshirts online kopen bij CDM Bedrijfskleding. Heeft u nog vragen betreft F. Engel Poloshirts neem dan contact met ons op.

Poloshirts Online Kopen

Bij CDM verkopen we naast veel werkkleding ook poloshirts online. Wij hanteren als betaalmethodes o.a. iDeal, CreditCard en Paypal. Ook kunt u ervoor kiezen om uw poloshirts achteraf te betalen met Billink. Wij versturen de poloshirts in Nederland én België. 

Merken en soorten Poloshirts

Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment poloshirts. Zo kunt u kiezen uit verschillende kleuren, maten, kenmerken (bijvoorbeeld High Vis of Vlam vertragend), eigenschappen (lange mouw, korte mouw, met of zonder borstzakje) en verschillende merken. 

Nu kunnen wij wel nu een lijst met merken opnoemen, maar daar wordt u als bezoeker meestal niet echt wijs uit, want dan is nog steeds de vraag: welk merk moet ik nu nemen (of als eerste kijken of ze wat voor mij hebben). Daarom hebben we ervoor gekozen om de merken te splitsen in een aantal groepen. Wij hebben ervoor gekozen om elk merk maar 1 keer te laten voorkomen in een groep. Het is zo dat over het algemeen merken in verschillende groepen kunnen horen, maar de groep hebben we ervoor gekozen met de hoogste waarschijnlijkheid dat je het product kunt vinden wat je zoekt.

Werk poloshirts (Poloshirts van extra hoge duurzame kwaliteit, High Vis (reflectie) of vlam vertragende eigenschappen).

Poloshirts als bedrijfskleding (verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en kunnen goed bedrukt of geborduurd worden)

Poloshirts voor het sporten

Poloshirt voor vrijetijd / voor de net. 

Poloshirt bedrukken of borduren

Als bedrijfskleding worden poloshirts vaak bedrukt of geborduurd met een bedrijfslogo. De plaatsing vindt veelal plaats op de linkervoorkant (borsthoogte) en/of de achterkant. Aangezien elk logo uniek is, hebben wij een speciale offertepagina aangemaakt. Hier kunt u aangeven welke poloshirts u bedrukt wilt hebben, de aantallen, en kunt u logo(s) uploaden. 

Voor een offerte op maat verwijzen wij u graag naar: offerte aanvragen

Contact