15% kassakorting op A-L-L-E-S!

Havep T-shirts

3 artikel(en)

per pagina

3 artikel(en)

per pagina

Havep T-shirts online kopen bij CDM Bedrijfskleding. Heeft u nog vragen betreft Havep T-shirts neem dan contact met ons op.

T-Shirts

Misschien wel het meest gedragen kledingstuk, de T-shirts. De T-shirt ontleedt zijn naam aan de vorm van het kledingstuk, de T. Vandaar dat het een T.. shirt heet! Bij CDM verkopen we vele soorten T-shirts. T-shirts zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten uitvoeringen, maten, kleuren en soorten kwaliteit. Zo verkopen wij veel dames t-shirts, t-shirts met lange mouwen, t-shirts zonder mouwen en lange t-shirts. Ook heb je speciale thermo t-shirts die je warm houden in de kou! 

T-shirts merken

Zo als er veel wensen zijn qua t-shirt zo zijn er ook veel verschillende merken. Hieronder vindt u de merken van welke wij de meeste t-shirts verkopen. 

T-shirts bedrukken

Wilt u uw t-shirts bedrukken? Geen probleem! Wij bedrukken zelf de t-shirts, zo bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit voor de scherpste prijs! U kunt uw t-shirts bedrukken met teksten en logo's, op veel verschillende plekken. Veel bedrijven plaatsen de logo op de borst of op de rug. Ook kunnen wij op de (korte en lange) mouw bedrukken. 

Voor een scherpe offerte voor t-shirts bedrukken vragen wij u om het volgende formulier in te vullen: > Offerte aanvragen

Als u uw logo wilt laten bedrukken op de t-shirts hebben wij zo genoemde 'vector' bestanden nodig. Dit zijn bestanden die we kunnen uitvergroten zonder dat de kwaliteit minder wordt. Dit zorgt ervoor dat het resultaat zo hoog mogelijk wordt. De vector bestanden zijn meestal opgeslagen in: pdf, ai, eps of svg bestanden. Heeft u deze (of uw logomaker) niet, dan kunnen wij het logo ombouwen naar een geschikt bestand, hier komen wel extra kosten bij.

Contact