Stofjassen

13 artikel(en)

per pagina

13 artikel(en)

per pagina

Stofjassen online kopen bij CDM Bedrijfskleding. Heeft u nog vragen betreft Stofjassen neem dan contact met ons op.

Met een stofjas kunt u op een hele eenvoudige manier uw kleding beschermen tijdens het werk of bij het klussen. Stofjassen zijn gemaakt van stevig, maar soepel materiaal en zijn heel gemakkelijk over uw gewone kleding aan te trekken. Vaak zijn ze halflang en voorzien van een drukknoopsluiting, rugplooien voor meer draagcomfort en verschillende soorten zakken. Sommige modellen hebben een verstelbare ceintuur. Afhankelijk van het doel waarvoor ze gebruikt worden, kunnen ze ook bescherming bieden tegen brand of chemicaliën.

Door wie worden stofjassen gedragen?

Stofjassen worden vooral op de werkvloer gedragen in omgevingen waar de kans bestaat dat uw kleding vies of stoffig wordt, of beschadigd raakt door bijvoorbeeld chemicaliën. Omdat stofjassen heel simpel kunnen worden aangetrokken, zijn ze in veel gevallen praktischer in het gebruik dan een overall. Ook voor bezoekers kan het handig zijn om een stofjas aan te doen bij het betreden van de werkomgeving. Daarnaast kunnen stofjassen in en om het huis gebruikt worden: bij het klussen, tuinieren of bij het uitoefenen van uw hobby.

Een ruim assortiment stofjassen bij CDM Bedrijfskleding

Bij CDM Bedrijfskleding vindt u een ruime sortering stofjassen in diverse prijsklassen. Van het merk Havep hebben we stofjassen in verschillende kleuren, materialen en uitvoeringen en een model dat speciaal geschikt is voor dames. Voor extra bescherming tegen brand en chemicaliën hebben we stofjassen van het merk F. Engel. Deze voldoen aan de officiële EN-normen.

Kijk en vergelijk

Neem een kijkje in onze online winkel om te zien welke stofjas het beste aansluit bij uw wensen en uw situatie. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we u verder kunnen helpen.

Contact