Havep Stofjassen

15 artikel(en)

per pagina

15 artikel(en)

per pagina

Een goede stofjas is van onschatbare waarde, iets dat u ongetwijfeld zelf al aan den lijve ondervonden hebt. Gelukkig biedt Havep met een heel stevige lijn stofjassen het antwoord op de vraag welke stofjassen u dan precies aan dient te schaffen. De stofjassen van Havep voldoen aan alle eisen waaraan een stofjas zou moeten voldoen, en nog een beetje meer.

Havep stofjassen zijn er in tal van verschillende kleuren

Er is een uitstekende stofjas van Havep beschikbaar en dat voor zowel dames als heren. Ook het aanbod aan kleuren mag er zijn, want de bekende Havep stofjassen zijn er in onder meer de kleuren blauw, wit, grijs, groen en zwart. U koopt de stofjassen van Havep vanaf maat 42 tot wel vier keer een stofjas in de maat XL. En dus is de conclusie gerechtvaardigd dat er een geschikte Havep stofjas is voor echt iedereen.

Stofjassen met een borstzak en een GSM-zak

U koopt eenvoudig, snel en tegen een altijd aantrekkelijke prijs een Havep stofjas bij CDM Bedrijfskleding. De stofjassen zijn bijzonder veelzijdig en de stofjassen hebben een binnenzak en voorzakken en kunnen zijn voorzien van een praktische borstzak. De tailleband op de rug geeft net iets meer uitstraling zoals de rugplooien zorgen voor wat extra bewegingsvrijheid. Er zijn Havep stofjassen die beschikken over een GSM zak en een borstzak. De meer dan uitstekende stofjassen van Havep zijn van honderd procent katoen. Door de Havep stofjassen bij CDM Bedrijfskleding te kopen, betaalt u altijd de laagste prijs. Zoals u dat van CDM bedrijfskleding gewend bent.

Contact