Week v/d ZZP-er aanbieding!

Fristads Korte Broeken Shorts

Artikelen 1 tot 20 van 50 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 20 van 50 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Fristads Korte Broeken Shorts online kopen bij CDM Bedrijfskleding. Heeft u nog vragen betreft Fristads Korte Broeken Shorts neem dan contact met ons op.

Fristads zegt compleet te zijn op het gebied van werkkleding en bewijst dat wel met de korte broeken. De korte broeken zijn ideaal bij werkzaamheden waarbij geen extra veiligheidsregels gelden in de warmere omgevingen. Uiteraard koop je bij CDM Bedrijfskleding ook dekorte broeken van Fristads, die ondanks de toch beperkte ruimte bijzonder rijk uitgerust zijn.

Ventilatie op achterkant van de broek

Wat heerlijk, een korte werkbroek van Fristads. Het merk biedt de korte broek in verschillende uitvoeringen aan en allemaal is er ruime aandacht besteed aan zowel ontwerp als het gebruiksgemak. Mooi voorbeeld van een Fristads korte broek is wel de 2092 NYC, leverbaar in de kleur zwart. Er is gebruik gemaakt van gaasmateriaal voor ventilatie op de achterkant van de broek. Bovendien is de korte broek uitgerust met twee loshangende en verstevigde Cordura zakken aan de buitenkant en heeft het ook nog eens de beschikking over twee zakken aan de voorkant en een speciaal telefoonzakje, Er is een lus voor een werkmes en de duimstokzak is verstevigd. Er is een brede riemlus gecreëerd aan de achterkant van de broek en de broek heeft een gulp met rits.

Fristads korte broeken met moderne pasvorm

Ander prachtig voorbeeld van Fristads korte broeken is die van het type 2562 STFP. Deze korte broek is iets duurder maar heeft dan ook bijvoorbeeld de optie om de broek uit te breiden met een RFID-chip. Deze Fristads korte broek heeft een moderne pasvorm en is zeer geschikt voor professionals die werkzaam zijn in de dienstverlening, industrie of bouwsector. De broek is licht en gemaakt van zeer duurzaam materiaal.

Beste kwaliteit tegen de laagste prijs

Je koopt deze en andere Fristads korte broeken bij CDM Bedrijfskleding. Daar namelijk worden deze korte broeken tegen de laagste prijs aangeboden, zoals je dat van CDM Bedrijfskleding gewend bent. Behalve voor Fristads korte broeken biedt CDM bedrijfskleding werkkleding van tal van andere topmerken, koop je er je werkschoenen, je werkklompen en werklaarzen.

Contact