Fristads Poloshirts

Artikelen 1 tot 20 van 73 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Artikelen 1 tot 20 van 73 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Fristads Poloshirts online kopen bij CDM Bedrijfskleding. Heeft u nog vragen betreft Fristads Poloshirts neem dan contact met ons op.

Met de poloshirts van Fristads weet je zeker dat je te maken hebt met zeer functionele werkkleding, werkkleding die bovendien functioneel en duurzaam is. Het draagt altijd comfortabel en het assortiment is zeer breed, Werkkleding van Fristads beschermt je op de werkplek en draagt daarnaast altijd comfortabel. Logisch dus dat CDM Bedrijfskleding ook Fristads in het assortiment heeft opgenomen. En dus ook de aantrekkelijk geprijsde en fraaie Fristads poloshirts.

Zeer functionele Fristads poloshirts

Zoals je gewend bent van CDM Bedrijfskleding is het aanbod Fristads poloshirts enorm groot. Je vindt ze in alle soorten en maten en speciaal voor de man en de vrouw,. Fristads voert verschillende lijnen poloshirts, die in essentie allemaal functioneel zijn, bescherming bieden en er ook nog eens prima uitzien. Ze dragen bovendien heerlijk. Vaak hebben de Fristads poloshirts inzetstukken in contrasterende kleur. Vocht wordt uitstekend afgevoerd en het materiaal droogt snel. Er is een sluiting met verborgen knopen en Fristads poloshirts lenen zich uitstekend voor bedrukking, iets dat je ook bij CDM Bedrijfskleding kunt laten doen overigens, De Fristads poloshirts zijn gecertificeerd en je koopt ze onder meer in Acode, Coolmax en Acode stretch uitvoeringen.

Je betaalt nooit teveel bij CDM Bedrijfskleding

Je koopt Fristads poloshirts bij CDM Bedrijfskleding. De reden is simpel, bij CDM Bedrijfskleding ben je verzekerd van de beste werkkleding tegen de scherpste prijs. Waarom zou je meer betalen dan nodig? Bij CDM Bedrijfskleding koop je alle denkbare werkkleding maar ook werkschoenen, werkklompen en werklaarzen. In bij CDM Bedrijfskleding aangeschafte bedrijfskleding werk je gewoon een stuk prettiger.

Contact