10% korting & gratis 3-pack sokken bij werklaarzen met code: laars (m.u.v blaklader) 

Fristads T-shirts

Artikelen 1 tot 20 van 150 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 20 van 150 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

De werkkleding van Fristads is opvallende werkkleding. Het voldoet niet alleen aan alle gestelde eisen en draagt comfortabel. De gebruikte kleuren en het design maken het kleding die je zo nu en dan ook gewoon zou kunnen dragen. Zeker het aanbod T-shirts van Fristads mag er zijn. Je koopt Fristads T-shirts bij CDM-Bedrijfskleding met ronde of V-hals, voor dames en heren en met korte en lange mouwen.

Prettig werken in de T-shirts van Fristads

Met Fristads T-shirts is het buitengewoon prettig werken. Neem de 7046 THV in trendy legergroen met zwart. De inzetstukken op dit Fristads T-shirt zijn in contrasterende kleur en de hals is rond. Het shirt heeft raglan mouwen en ton sur ton stiksels. Het T-shirt is opgebouwd uit 55 procent katoen en 45 procent polyester. Bovenal biedt het meer dan voldoende bewegingsvrijheid.

Reflectietape voor extra veiligheid

Bewegingsvrijheid ervaar je zeker ook in het High Vis T-shirt 7518 THV dat Fristads aanbiedt. Dit shirt is eveneens in lange mouw uitvoering verkrijgbaar. De zichtbaarheid is hoog met dit T-shirt dat van stretch is en over reflectietape beschikt voor extra veiligheid. De binnenkant va het Fristads T-shirt is van katoen. Transpiratie wordt zo op perfecte wijze afgevoerd en droogt bijzonder snel. Er is sprake van een ribgebreide kraag en een gestreepte reflecterende transfer.

Gevarieerde aanbod van Fristads T-shirts

Om het gevarieerde aanbod van Fristads T-shirts extra te benadrukken wijzen we je ook graag op het Acode T-shirt 1911, in fel oranje. Het is de klassieker onder de T-shirts van katoen en het heeft een ribgebreide ronde hals. De rondgebreide constructie heeft geen zijnaden en ook nu is sprake van ton sur ton stiksels. In de Green collectie tenslotte, wordt het Fristads Green T-shirt geleverd. Dit shirt heeft een ronde hals en is gemaakt van biologisch katoen.

Gegarandeerd de laagste prijzen bij CDM Bedrijfskleding

Fristads T-shirts koop je uiteraard bij CDM Bedrijfskleding. Daar namelijk wordt de beste werkkleding aangeboden tegen altijd de gegarandeerd laagste prijzen. Behalve Fristads worden er tal van andere topmerken gevoerd en ben je ook voor werkschoenen, werklaarzen en werkklompen meteen op het enige juiste adres.

Contact