Havep Korte Broeken

9 artikel(en)

per pagina

9 artikel(en)

per pagina

Havep Korte Broeken online kopen bij CDM Bedrijfskleding. Heeft u nog vragen betreft Havep Korte Broeken neem dan contact met ons op.

In bepaalde gevallen is het buitengewoon prettig om uw werk in een korte werkbroek te kunnen doen. Havep biedt korte werkbroeken in tal van verschillende kleuren en uitvoeringen. De Havep korte werkbroek voldoet aan alle eisen die gesteld worden aan een moderne en zeer veilige korte werkbroek.

Havep biedt de korte werkbroek in verschillende uitvoeringen

Van blauw tot zwart en geel en van grijs tot zand; het zijn zomaar wat kleuren die Havep biedt als het gaat om de korte werkbroek. Havep is een interessant merk, het biedt de korte werkbroek aan in drie verschillende uitvoeringen; de Havep Basic, de Havep High Visibility en de Havep Attitude. Door voor de korte werkbroeken van Havep te kiezen, kiest u voor werkbroeken met een uitstekende prijs- kwaliteitsniveau. U krijgt heel erg veel voor relatief weinig geld en bovendien voldoen de korte werkbroeken aan de geldende (veiligheids)normen. Havep korte werkbroeken bieden gegarandeerd optimale veiligheid en bescherming.

De beste prijs- kwaliteitsverhouding bij CDM Bedrijfskleding

Als u kijkt naar het aanbod van de korte werkbroeken van Havep dat CDM Bedrijfskleding te bieden heeft, dan stuit u op een zeer compleet assortiment. U vindt korte broeken in uiteenlopende en modieuze kleuren en korte werkbroeken die beschikken over een verdekte ritssluiting een verstelbare hamerlus of een ruime loshangende dijbeenzak met klep; het is maar net wat u wenst. Er zijn eveneens korte werkbroeken van Havep beschikbaar met een loshangende duimstokzak, met nieuwe zijzakken en een handige duimstofzak. Bijzonder zijn ook de drievoudig gestikte naden.

De opvallende high visibility korte werkbroek van Havep

Havep biedt met de Fluo oranje het voorbeeld van een high visibility korte werkbroek; een werkbroek waarmee u altijd voldoende opvalt. De korte werkbroek heeft een verdekte ritssluiting en reflecterende piping. Deze korte broek is voorzien van een D-ring en voldoet aan de ISO 20471, klasse 1 normering. Daardoor weet u dat u een goede koop doet. Door uw Havep korte werkbroek te kopen bij CDM Bedrijfskleding weet u een ding zeker: u betaalt nooit teveel voor uw korte werkbroek. Want CDM Bedrijfskleding biedt zoals algemeen bekend de beste prijs- kwaliteitsverhouding. En dat gaat op voor alle producten die het biedt.

Contact