Snickers Ruffwork

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Snickers Ruffwork online kopen bij CDM Bedrijfskleding. Heeft u nog vragen betreft Snickers Ruffwork neem dan contact met ons op.

Zeer de moeite waard is Snickers Ruffwork, een lijn die je uiteraard ook terugziet bij CDM Bedrijfskleding in onder andere werkbroeken in verschillende uitvoeringen, wollen sokken en pilotenmutsen. Ze bieden ideale bescherming tegen de soms snijdende kou. Snickers Ruffwork is een mooie aanvulling op de collectie van CDM Bedrijfskleding, die toch al zeer breed is.

Snickers Ruffwork; zeer stevig en geweldige pasvorm

Bij CDM Bedrijfskleding vind je onder meer de Snickers LiteWork werkbroeken met afneembare holsterzakken. De werkbroek heeft een duimstokzak met een mesbevestiging, naast alle thermische voordelen die het biedt. De broek heeft het Kneeguard systeem en de werkbroeken is gecertificeerd volgens EN 14404. De werkbroek heeft reflecterende accenten aan de achterkant en een stretch cargozak. De broek is ook in korte uitvoering beschikbaar en ook dan heeft het holsterzakken. Bij CDM Bedrijfskleding heb je ook windbreakers.

Snickers Ruffwork voor de laagste prijs

As we het hebben over Snickers Ruffwork dan ontkomen we er niet aan om ook de verschillende werkbroeken nog even te bespreken. Je hebt ze van katoen en canvas en met en zonder holsterzakken. De werkbroek hebbe reflecterende accenten en een ID-kaarthouder. Heb je een uitvoering met holsterzakken, dan hebben die een vak met een rits. CDM Bedrijfskleding heeft een uiterst compleet aanbod aan bedrijfskleding, geschikt voor alle mogelijke werkzaamheden. Behake een royaal aanbod dat er is aan Snickers werkkleding, Snickers werkbroeken, overige werklaarzen en werkklompen, weet je bij CDM Bedrijfskleding altijd een ding zeker: je betaalt er gegarandeerd de laagste prijs.

Contact