Werkschoenen Sunny

1 artikel(en)

per pagina

1 artikel(en)

per pagina

Werkschoenen Sunny online kopen bij CDM Bedrijfskleding. Heeft u nog vragen betreft Werkschoenen Sunny neem dan contact met ons op.

De beste werkschoenen voor zowel dames als heren van alleen top merken gemakkelijk online kopen bij CDM.

Werkschoenen online kopen

Of u nu werkschoenen zoekt met stalen neus, ESD, extra brede zool of juist smal, wij verkopen werkschoenen voor dames én heren. Bij CDM koopt u uw werkschoenen snel en veilig. Wij hebben een ruim assortiment werkschoenen van veel verschillende soorten merken en veel verschillende soorten toepassingen. Voor grotere aantallen kunt u gemakkelijk online een offerte opvragen. U krijgt dan een zeer scherpe prijs! De levertijd staat bij elke schoen aangegeven. Over het algemeen is bij werkschoenen de levertijd 1-2 werkdagen. 

Het dragen van goede werkschoenen, of veiligheidsschoenen, is een must bij werkzaamheden in de bouw of magazijnwerkzaamheden. Bij de keuze voor de juiste werkschoen let je naast de veiligheidsklasse ook op het design! Daarom willen wij ervoor zorgen de schoent die bij u past, wij kunnen aanbieden! 

Werkschoenen merken

Wij hebben veel verschillende soorten werkschoenen merken in ons assortiment staan. Het assortiment wordt zeer regelmatig uitgebreid met nieuwe modellen en nieuwe merken. Staat uw werkschoen merk er niet bij en zou u dat wel graag willen? Neem dan contact met ons op! Hieronder staan onze merken waar wij officiële dealer van zijn:

Werkschoenen per kenmerk

Elke werkschoen heeft wel een andere kenmerk. Zo hebben we hoge werkschoenen, lage werkschoenen, werkschoenen als sneakermodel etc. Om u als bezoeker zo goed mogelijk te bedienen hebben wij voor u van de meest populaire kenmerken categorieën gemaakt. 

Werkschoenen normering

Wanneer je opzoek bent naar werkschoenen (veiligheidsschoenen) dan zie je altijd een S-certificering staan. Oftewel een SB, S1, S1P, S2, S3, S4 en S5. De vraag is natuurlijk; Wat betekend dat nu eigenlijk? Dat gaan wij u uitleggen!

Allereerst de “S” in het verhaal. De S staat voor Safety volgens de norm: NEN-EN 20345:2004 welke is opgesteld voor schoeisel. Je hebt ook nog de P welke staat voor “Protective” (dit is de norm: NEN-EN 20346:2004) en de O welke staat voor “Occupational” (dit is de norm: NEN-EN 20347:2004). Van SB tot S3 geldt: Hoe hoger het cijfer achter de S hoe meer eisen er aan de schoen worden gesteld. Bij S4 en S5 is dat weer anders, daar gaat het om laarzen.

Voor onze uitgebreide werkschoenen normering pagina klik u op > werkschoenen normering

Werkschoenen informatie

Regelmatig maken wij onze blog blogberichten aan over werkschoenen (uiteraard ook nog over andere onderwerpen hoor!). Hieronder vindt u de meest populaire berichten die gaan over werkschoenen. Wilt u alle berichten gelezen? Bekijk dan onze weblog

De Top 5 best verkochte werkschoenen: https://www.cdm-bedrijfskleding.nl/blog/top-5-best-verkochte-werkschoenen-2017/

Lees alles over de werkschoenen normering hier: https://www.cdm-bedrijfskleding.nl/blog/werkschoenen-normering/ 

Meer informatie over de Grisport Cross Safety op : https://www.cdm-bedrijfskleding.nl/blog/grisport-cross-safety/ 

Wie betaalt nu eigenlijk de werkschoenen? Lees het hier: https://www.cdm-bedrijfskleding.nl/blog/wie-betaalt-werkschoenen/

Hoelang gaan mijn werkschoenen mee? https://www.cdm-bedrijfskleding.nl/blog/hoelang-gaan-werkschoenen-mee/

Contact