Week v/d ZZP-er aanbieding!

Buckler Boots Werkschoenen

Kleurfilter
 1. zwart (10)
 2. bruin (21)
S Veiligheidsklasse
 1. S3 (19)
 2. S1P (3)
Prijs
€ 0 € 114 € 0 t/m € 114
Schoenmaat
 1. 38 (1)
 2. 39 (2)
 3. 40 (31)
 4. 41 (31)
 5. 42 (31)
 6. 43 (31)
 7. 44 (31)
 8. 45 (31)
 9. 46 (31)
 10. 47 (30)
Soort model
 1. Hoog (12)
 2. Laag (3)

Artikelen 1 tot 20 van 31 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Artikelen 1 tot 20 van 31 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
Buckler Boots Werkschoenen online kopen bij CDM Bedrijfskleding. Heeft u nog vragen betreft Buckler Boots Werkschoenen neem dan contact met ons op.

In het al zo uitgebreide aanbod van werkschoenen en werklaarzen is tegenwoordig en met grote trots ruimte gereserveerd voor het zeer gerenommeerde merk Butler Boots. Butler Boots en de term kwaliteit worden vaak in een en dezelfde adem genoemd. Bijzonder is ook de garantie die op de werkschoenen en werklaarzen gegeven wordt; Butler Boots stelt namelijk dat de zool nooit los zal laten.

Buckler Boots biedt werkschoenen voor elke klus

Sinds 1997 is Buckler Boots een begrip in de wereld van de werkschoen en de werklaars. Vanaf de start is nadrukkelijk ingezet op kwaliteit en duurzaamheid. Met de jaren groeide het merk uit tot een baken van betrouwbaarheid en kwaliteit. Bovendien draagt een werkschoen of een werklaars van Buckler Boots bijzonder comfortabel en geniet u dus garantie op de zool. Het mooie is dat Buckler Boots een geschikte schoen heeft voor elke denkbare klus.

Buckler Boots biedt de combinatie werkschoenen en werklaarzen

Doorgaans richt een aanbieder zich op werkschoenen of werklaarzen. Buckler Boots biedt gewoon beide en dat is toch een unieke combinatie. Bij Buckler Boots heeft u wat te kiezen en kiest u precies die schoen of werklaars die aansluit bij uw werkzaamheden. Om de kwaliteit hoeft u zich bij dit merk nooit zorgen te maken, want die is altijd meer dan uitstekend. Uiteraard krijgen uw voeten de best denkbare veiligheid in de schoenen van Buckler Boots. In dat kader moet u denken aan stalen neuzen, een stalen tussenzool en een anti slipprofiel, zoals de schoen ook een antistatische werking heeft.

Groot aanbod in ons assortiment

U kiest voor een hoog of laag model maar net waar u zich het meest prettig in voelt. Dat Buckler Boots ondertussen de wereld veroverd heeft, is niet zo verwonderlijk. Het is de kwaliteit gecombineerd met comfort en de ruime keuze die u hebt. Ook in ons al zo brede aanbod vindt u volop schoenen van deze gigant, iets waar we bijzonder trots op zijn.

Contact