Week v/d ZZP-er aanbieding!

Grisport Werkschoenen

Artikelen 1 tot 20 van 52 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 20 van 52 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Grisport Werkschoenen online kopen bij CDM Bedrijfskleding. Heeft u nog vragen betreft Grisport Werkschoenen neem dan contact met ons op.

Grisport werkschoenen zijn volop leverbaar bij CDM Bedrijfskleding. De S3 veiligheidsschoenen van Grisport bieden zowel comfort als veiligheid en zijn hierdoor een zeer verantwoorde keuze. De werkschoenen van Grisport zijn verkrijgbaar in hoge en lage varianten. Wilt u advies bij het aanschaffen van de juiste Grisport werkschoenen? Neem dan contact met ons op via de e-mail of telefoon. Zoekt u de werklaarzen van Grisport? Ga dan naar: Grisport Werklaarzen

Bij Grisport werkschoenen staat veiligheid en comfort voorop. Grisport weet beide waarden te combineren in stevige werkschoenen die er ook nog eens goed uitzien. De Grisport werkschoenen voldoen aan de strengste Europese normeringen en zijn voorzien van de CE- en S3-keurmerken, die duurzaamheid en veiligheid garanderen.

De werkschoenen van Grisport zijn in allerlei modellen verkrijgbaar: laag voor optimale bewegingsvrijheid en hoog voor maximale bescherming. Met keuze uit tientallen betaalbare werkschoenen is Grisport de logische keuze voor professionals in alle denkbare branches. Populair zijn de Grisport 803 (hoog model) en de Grisport 801 (laag model). 

De Grisports fabriek in Italië is gevestigd in Asolo, in het gebied genaamd Treviso, dat ligt in het noorden van Italie aan de voet van de beroemde Dolomieten gebergte. Het gebergte grenst aan Italië, Oostenrijk en Zwtiserland.

Contact