Week v/d ZZP-er aanbieding!

Dames Softshell Jassen

Artikelen 1 tot 20 van 219 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 20 van 219 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Dames Softshell Jassen online kopen bij CDM Bedrijfskleding. Heeft u nog vragen betreft Dames Softshell Jassen neem dan contact met ons op.

De tijd dat het voor vrouwen behelpen was als het ging om bedrijfskleding ligt gelukkig mijlenver achter ons. Het aanbod van CDM Bedrijfskleding is wel het bewijs, want ook voor de werkende vrouw zijn er ruim voldoende werkjassen beschikbaar. De dames werkjassen combineren functionaliteit met uitstraling. De jassen hebben allemaal een zeer vrouwelijke pasvorm.

Dames werkjassen van alle gerenommeerde merken

De opmars van de dames werkjassen laat zich al zien in de merken die tegenwoordig werkjassen voor vrouwen aanbieden. Dat zijn namelijk allemaal gerenommeerde merken, want dat zijn merken als Fristads, Cuther & Buck, Blaklader, Clique, Tricorp, Printer, Snickers, Harvest en Craft. Allemaal bieden ze de werkende vrouw iets bijzonders en opvallend is dat het merendeel van de dames werkjassen ook gewoon casual gedragen zou kunnen worden, zo mooi zijn ze namelijk.

Werkjassen die ook gewoon in de vrije tijd te dragen zijn

Craft biedt een zeer modern design en een ongekende functionaliteit en Fristads biedt zowel de dames werkjas die eerder casual genoemd kan worden als die met waarbij extra aandacht is besteed aan betere zichtbaarheid. De jassen van Fristads zijn van gerecycled polyester en zijn allemaal zeer licht, licht en snel dragend. De meeste dames werkjassen van Fristads beschikken over een verlengd rugpand.

Werkjassen voor dames met zorgvuldige afwerking

Ook Blaklader heeft uitvoeringen met extra zichtbaarheid en bovendien onderscheiden jassen van dit merk zich om het lichte gewicht, om de damespasvormen en de extreme zachtheid. Ook Blaklader werkt met contrasterende kleuren en de meeste jassen van deze aanbieder zijn gecertificeerd. Opvallend is ook het aanbod van Cutter & Buck, een merk dat als geen ander in staat is functionaliteit te combineren met een casual uitstraling. Zeer de moeite waard dus. Ook Clique heeft een verrassend groot aanbod aan werkjassen, jassen die allemaal zorgvuldig afgewerkt zijn met necktape in de boord en onder aan de mouwen.

Laagste prijsgarantie van CDM Bedrijfskleding

Door de dames werkjassen bij CDM Bedrijfskleding te kopen betaal je nooit teveel. Je koopt de jassen namelijk met de laagste prijs garantie. Daarmee bewijst CDM Bedrijfskleding maar weer eens dat kwalitatief goede werkjassen beslist niet duur hoeven te zijn.

Contact