Winterjassen

Artikelen 1 tot 20 van 264 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 20 van 264 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Winterjassen online kopen bij CDM Bedrijfskleding. Heeft u nog vragen betreft Winterjassen neem dan contact met ons op.

Met de winter- en gevierde jassen uit het aanbod van CDM Bedrijfskleding blijft e tijdens werkzaamheden tijdens de koude wintermaanden heerlijk warm. Daarnaast houd je voldoende bewegingsvrijheid om je werk goed te kunnen doen. Wat betreft de winter/gevoerde werkjassen voert CDM Bedrijfskleding topmerken als Fristads, Blaklader, Printer, Workzone, Snickers, Harvest, Dassy, Craft en F. Engel.

De winter/gevoerde werkjassen bieden steeds optimale bescherming tegen de kou

Het is uitermate belangrijk om je goed te wapenen tegen de kou. Doe je dat niet, dan wordt goed werk leveren nagenoeg onmogelijk. CDM Bedrijfskleding biedt winter/gevoerde werkjassen die dat echt kunnen. Er zijn winterjassen voor zowel mannen als vrouwen en elk van de aangeboden winter/gevoerde werkjassen biedt meer dan genoeg bescherming tegen koude en gure weersomstandigheden. Er zijn tal van verschillende soorten winter/gevoerde werkjassen beschikbaar bij CDM Bedrijfskleding.

De zekerheid van warmte door onze winter werkjassen

De jassen van de bekende jassen hebben allemaal zo hun eigen specifieke kenmerken. Zo is de Blaklader High Vis licht van gewicht en heeft de jas een mesh voering waardoor je zeker bent van warmte gedurende de werkzaamheden. Of neem de softshell van Fristads met flexibele teddyvoering en sterk waterafstotende eigenschappen. De jas beschikt over een afneembare capuchon. Workzone biedt weer een winterjas en over getapete naden en een met teflon behandelde buitenstof beschikt. F. Engel biedt ook die winterjassen die je warm houden met een membraam tegen binnendringend vocht.

Altijd de laagste prijs bij CDM Bedrijfskleding

Je winterjas aanschaffen bij CDM Bedrijfskleding is verstandig. Voor de kwalitatief uitstekende winterjassen betaal je daar immers gegarandeerd de laagste prijs. Dat geldt behalve voor de winterjassen ook voor alle andere werkkleding die CDM Bedrijfskleding voor je in de aanbieding heeft. Je kunt de werkkleding die je bij CDM Bedrijfskleding aanschaft overigens prima laten bedrukken, dus zeker ook de winter/gevoerde werkjassen.

Contact