Fristads Softshell Jassen

Artikelen 1 tot 20 van 55 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 20 van 55 in totaal

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Natuurlijk koop je binnen het rijke aanbod aan werkkleding ook Fristads softshell jassen bij CDM bedrijfskleding. Fristads staat bekend om de niet alleen beste kwaliteit, maar ook om de fraaie uitstraling. Bij CDM Bedrijfskleding profiteer je bovendien van de laagste prijsgarantie. Je betaalt dus nooit teveel en krijgt zo steeds de beste bedrijfskleding voor de laagste prijs.

De zeer opvallende en zichtbare en de casual softshell werkjassen van Fristads

Fristads biedt zowel de high vis softshell jassen als jassen die je ook prima in je vrije tijd zou kunnen dragen. Laten we kijken naar de opvallende fluor oranje RWS softshell jas. Deze jas heeft gestikte stripping, is winddicht en waterafstotend. Door de PU tussenlaag is sprake van ademend materiaal. Door het gebruik van de kleur oranje is deze Fristads softshell jas prima zichtbaar en dus perfect geschikt voor de minder goed verlichte bouwplaatsen. Kijken we naar de damesjas dan valt zeker de sportieve look van de bi color jas op. Een zeer hippe werkjas in elk geval. Ook bijzonder is de Fristads softshell die voldoet aan ISO 20471 en uitgevoerd in onder meer oranje en groen.

Fristad softshell jassen voor de best prijs

Trendy binnen het aanbod Fristads werkjassen is wel de luxe uitvoering in de kleur marineblauw. Er is hier sprake van stretch softshell voor extra comfort, de ritsen zijn gelamineerd. Je vindt vier zakken aan de voorzijde en de jas heeft een heus baardkapje. En zo is het aanbod Fristads werkjassen indrukwekkend. Daar zit altijd precies die jas bij die je zoekt. En dat bij CDM Bedrijfskleding dus steeds gegarandeerd voor de laagste prijs. CDM Bedrijfskleding is ook al je partner als het gaat om het bedrukken van bedrijfskleding. Ook dat doen ze onder zeer aantrekkelijke voorwaarden. Vraag naar de mogelijkheden die er zijn om jouw bedrijfskleding nog meer uitstraling te geven.

Contact